Dagens Dagbok - Söndagen den 29 juli 2007 - Första halvan av dagen.

Mobilen larmade klockan sju i morse. Jag gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Frukost och nyhetsläsning i datorn blev det sen. Borzko gick upp vid strax efter åtta och genomgick sina morgonbestyr och sen så åt han förstås frukost. Jimmy skulle sova lite längre i dag, eftersom han festade och drack öl i går, och kom hem lite sent. Jenny var inte hemma, för hon sov hos Jocke i går natt.

 

Och det var ju inte direkt något strandväder i morse... Promenadväder kanske det egentligen var... Men jag kände mig slö och slapp i dag så jag beslöt mig för en skön och lugn innedag i dag.


Först så satt jag i köket i ett par timmar med datorn. Bloggade, läste bloggar, och läste nyheter.

 

Borzko stack iväg för att hämta hem sin lastbil eftersom han ska börja jobba igen i morgon.

 

Vid elvatiden så vaknade Jimmy och gick upp. Han åt frukost först, och sen så duschade han och gjorde sig i ordning.

 

Jimmy kände också för en slapp dag i dag. Han flyttade upp sin dator och alla tillbehör till vardagsrummet. Och så satt han och spelade WOW på stora vardagsrumsteven. Och jag satt med min dator.

 

När Borzko kom hem igen så gjorde han oss också sällskap. Han satt och läste i sin bok största delen av tiden. Jimmy fortsatte att spela WOW och så lyssna på musik samtidigt. Jag varvade min dator med min bok.

 

Jenny åkte direkt i morse från Jocke för att jobba egentligen mellan elva på förmiddagen och åtta på kvällen. Men det var felplanerat, så de var för många som jobbade. Så Jenny erbjöd sig att gå hem, hon jobbar ju ändå så mycket. Så hon gick hem redan vid halvtvåtiden, och då åkte hon direkt hem till Jocke igen, för att vara där på eftermiddagen och kvällen. Och hon ska även sova där i natt igen, och åka direkt till jobbet igen i morgon bitti när hon börjar klockan sju.

 

Vid halvfyratiden så åkte Borzko iväg hem till sin Mamma för sitt sedvanliga söndagsbesök.

 

Vädret här under dagen har varit sol, moln, regn, sol, moln, regn, sol, moln, regn... hela dagen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0