Dagens Dagbok - Tisdagen den 10 juli 2007 - Första halvan av dagen.

I morse så larmade mobilen klockan sju. Gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Sen frukost förstås, och en liten datorstund.

 

Hade ju hoppats på sol i dag... När jag kollade på vädret på Internet i går kväll, så såg det ju ut som om det kanske skulle bli en hel del sol i dag, åtminstone på förmiddagen. Men inte stämde det inte... Mulet, grått, mörkt, och tråkigt, var det ute. Inte läge alltså att dra iväg till någon strand inte...

 

Funderade på en promenad i alla fall, eftersom det inte regnade, men jag kände inte för det. Så jag satte mig och läste ut boken som jag höll på med istället: "Mig äger ingen" av Åsa Linderborg. Läste ut den och skrev sen ett inlägg om den. Läs inlägget här, och framförallt: Läs boken!

 

Jenny vaknade och gick upp vid tiotiden. Hon åt frukost och vi satt och pratade en stund. Sen så gick hon in på rummet för att städa och röja där inne. Hon satt väl vid datorn en hel del emellanåt också.

 

Själv så höll jag på som vanligt här hemma. Fixade, plockade, donade, pysslade, och grejade med lite allt möjligt och omöjligt. Och så varvade jag med datorstunder. Satt och tittade på gamla fotografier och fixade två nostalgi-inlägg bland annat.

 

Vid tvåtiden så gick Jenny och jag en sväng till Centrum. Först så var vi och pantade en massa flaskor och burkar. Sen så var vi på Nordea och hämtade ut Jennys nya legitimation. Och slutligen så var vi på Konsum och handlade en hel del matvaror.

 

Vid tretiden så tittade faktiskt SOLEN fram! Skyndade mig ut på uteplatsen och satte mig. Och satt väl där i kanske en kvart... Sen så kom molnen igen och det blev för kallt att sitta där...

 

Jimmy kom hem från jobbet vid fyratiden. Han hade slutat lite tidigare. Nu ska han duscha och göra sig i ordning. Sen när han är klar så ska vi äta middag. I dag har Jenny bestämt vad vi ska äta. Det blir två sorters potatissallad. En "vanlig" (lite magrare), och en grillkryddad (lite fetare). Till det så ska de övriga äta rostbiff. Och jag ska äta sojaproteinbiffar.


image746


Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej Hej
Skulle kunna behöva din hjälp.
Hur blockerar man en IPadress.
Tack på förhand

2007-07-10 @ 17:45:03
URL: http://puuccii.blogg.se
Postat av: Bim

---> puuccii: Hej. Tyvärr så har jag ingen aning. Min dotter säger att man gör någonting i inställningar, men hon kommer inte ihåg hur. Du får skriva och be om hjälp hos Blogg.Esse. Lycka till.

2007-07-10 @ 17:51:27
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0