Dagens Dagbok - Tisdagen den 17 juli 2007 - Första halvan av dagen.

Mobilen larmade klockan sju i dag också, precis som vanligt. Jag gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Och sen frukost med nyhetsläsning i datorn under tiden, också precis som vanligt.

 

Alla övriga i familjen hade redan gått iväg när jag gick upp. Jimmy hade stuckit iväg vid halvsjutiden för att som vanligt jobba mellan sju och fyra. Jenny hade stuckit iväg vid sjutiden för att jobba ett pass i dag mellan åtta och fem.

 

Borzko hade stuckit iväg redan halvsex, trots att han har semester. Han hade åkt till Hallunda, hem till sin Mamma, för att där hämta upp sin syster, och hennes man och barn. Sen så körde han dem till Arlanda. De har varit här i Sverige på semester i en månad nu, och det var dags för dem att åka hem till Kroatien i dag.

 

Eftersom det var varmt men mulet i morse, och alltså ingen dag för att gå till badet, så beslöt jag mig för en långpromenad in till stan.

 

Jag gick iväg vid kvart i tio. Jätteskönt ute, cirka 23 grader, inte så blåsigt till en början, men sen började det att blåsa mer och mer, mulet mestadels, men soligt ibland. Efter en timme så var jag vid Globen. Där blev det en kort paus. Toalettbesök först, och sen så satt jag en stund på uteserveringen och drack en stor Caffe Latte och en liten Cola Light.

 


image797


Sen så gick jag vidare. Nästa stopp gjorde jag vid Ringen där jag var inne på Phone House för att kolla om de hade ett extra batteri till min mobil. Men de hade de tyvärr inte. Sen så promenerade jag vidare in mot City.

 

Var inne en sväng på Åhléns för att köpa mig en pocketbok. Ville ha en bok att läsa när jag skulle äta min lunch, och sen på tunnelbanan hem.

 

Köpte mig en macka och en dricka på PressByrån. Och så satte jag mig på en bänk i solen. Åt, drack, och satt och läste i min bok en stund. Njöt av vädret, värmen och livet i stan.

 


image798


Sen så småningom så gick jag bort till Hötorget och till tunnelbanan, och så åkte jag hem till Farsta. Köpte bara potatis på Torget där och sen så gick jag hem.

 

Kom hem vid kvart i två, fyra timmar efter att jag gick i morse. Men själv gångtiden blev väl ungefär tre timmar.

 

Borzko var hemma när jag kom hem. Vi satt och pratade en stund, och sen så satt jag vid datorn en stund.


Kommentarer
Postat av: Snurran

Ja inte blev det nåt bad idag inte...

2007-07-17 @ 20:04:12
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, fast det var väldigt varmt, så man hade faktiskt kunnat bada i dag! Det var väldigt varmt när jag promenerade in till stan.

2007-07-17 @ 20:07:56
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0