Dagens Dagbok - Tisdagen den 31 juli 2007 - Andra halvan av dagen.

Jimmy och Jenny kom hem samtidigt vid halvfemtiden. De slutade klockan fyra båda två i dag, så Jimmy hämtade upp Jenny på jobbet så hon fick skjuts hem. Vi tre åt middag tillsammans direkt när de kom hem, och sen så satt vi och pratade en stund.

 

Sen så duschade de båda två i tur och ordning och gjorde sig i ordning. Efter det så satte sig Jimmy i sitt rum och spelade WOW. Jenny satte sig i sitt rum vid datorn. Och jag satte mig i köket och varvade datorn med boken.

 

Vid halvsjutiden så stack Jimmy iväg till några kompisar i Hagsätra.

 

Jag flyttade upp med datorn och boken till vardagsrummet vid halvsjutiden. Och sen vid sjutiden så kom Jenny också upp dit med sin dator.

 

Borzko kom hem från jobbet vid sjutiden. Då åt han middag, sen så duschade han och gjorde sig i ordning. Och när han klar så satte han sig också hos oss i vardagsrummet.

 

Klockan åtta så tittade vi alla tre på: "Allsång på Skansen" på SVT 1.

 

När programmet var slut klockan nio, så gick Borzko och la sig. Han var trött efter den otroligt långa dagen i går, och så ville han vara pigg i morgon kväll, för då ska han på Söderstadion och se Bajen spela fotboll.

 

Jenny stack iväg vid strax efter nio. Hon skulle till McDonalds och möta upp med Jocke där när han slutade klockan tio. Och sen så skulle hon åka med honom hem, och sen sova där i natt.

 

Jag fortsatte min kväll med att dela min tid mellan datorn och boken.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0