Dagens Dagbok - Torsdagen den 12 juli 2007 - Dagen.

Mobilen larmade klockan sju i morse. Jag gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Borzko och Jimmy hade åkt till jobbet som vanligt, men Jenny hade en ledig dag i dag från jobbet. Hon gick upp vid halvåtta och genomgick sina morgonrutiner. Vi åt frukost tillsammans vid halvniotiden, och sen så åkte vi iväg vid strax före nio.

 

Efter lite hämtande och lämnande av släkten och bytande av bilar så åkte vi till slut iväg. Det var jag, Jenny, min Mamma (Gun) och Pappa (Yngve), min syster (Anette), min systerson (Mathias), min systerdotter (Maria) och hennes fästman (Patric) som åkte iväg. Vi åkte i två bilar varav den ena var min Volvo som jag körde. Vi åkte allihopa iväg för att titta på Marias och Patrics landställe i Ådö på Lagnö i Upplands-Bro.

 

Vi stannade och handlade mat på Willys i Bro, och sen så åkte vi ut till deras landställe. På morgonen hade vädret varit ganska så hyfsat hemma, men så fort vi kom ut så började det att regna, och det regnade sen hela dagen...

 

Vi fikade när vi kom ut. Sen så gick vi runt lite och tittade på husen och tomten och vyerna runt omkring. Fantastiskt fint var det där, sjötomt vid Mälaren. Hade det varit sol och varmt så hade vi nog haft en otrolig dag med bad och sol. Men eftersom det regnade hela dagen så satt vi ju mest inne hela tiden...

 

Vi åt i alla fall lunch så småningom. Patric stod ute och grillade i regnet. Satt och åt en massa gott, drack gott, pratade, skrattade, och hade det trevligt. Efter maten sen så fikade vi en gång till och satt och pratade.

 

Vid fyratiden sen så åkte vi alla hemåt. Fastnade lite i rusningstrafiken i köerna, så det tog lite längre tid hem. Skjutsade hem Mamma och Pappa till Örby, och sen så åkte jag och Jenny hem till Farsta. Var hemma vid strax efter fem.

 

Jimmy var hemma när vi kom hem. Han hade ätit middag, duschat, och gjort sig i ordning. Sen så stack han iväg vid sextiden för att träffa kompisar.

 

Jenny och jag åt lite middag. Sen så duschade hon och gjorde sig i ordning. Och sen så stack hon iväg vid halvsjutiden ut för att träffa kompisar.

 

Här är några fotografier från dagen. Det blev inte så många... Och de blev inte så bra... Skyller på regnet...


image754


image755


image756


image757


image758


image759


Kommentarer
Postat av: annebelle

Jättefint ställe! Har varit där en hel del, min man kommer därifrån. Sjötomt också, inte dumt.

2007-07-12 @ 20:00:34
URL: http://annebelle.blogg.se
Postat av: Bim

---> Annebelle: Ja, det var verkligen jättefint! Mycket finare i verkligheten än på mina kort. Och oerhört mysigt med sjötomt! :-D

2007-07-12 @ 20:03:02
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Snurran

Det ser jättefint ut - dit kommer du att åka fler gånger tror jag (särskillt om solen skiner, hihi) Du missade inget fint väder heller för den delen, det var lika dåligt på den här sidan stan, började ösregna vid halv elva ungefär..
:-(

2007-07-12 @ 20:12:27
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, det var fantastiskt fint där! Åker gärna dit någon gång igen, när solen skiner och man kan bada! Men det lär väl inte bli så ofta. Jag är inte en moster som tränger mig på min systerdotter! ;-D Okej, då var det alltså lika dåligt här... :-(

2007-07-12 @ 20:15:15
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Angela

Nu förstår jag varför du inte bloggade på dagen ;-)
Fint ställe!

2007-07-13 @ 09:17:39
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Angela: Nej, jag hade inte tid. ;-D Det var ett fantastiskt fint ställe! Korten gör det inte rättvisa! :-D

2007-07-13 @ 09:19:50
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0