Dagens Dagbok - Torsdagen den 5 juli 2007 - Kvällen.

Sen när vi alla tre var klara så tog vi Jimmys bil och åkte till Centrum. Och sen så var vi på OnOff och köpte en ny bärbar dator till Jenny. Hennes tangentbord har ju gått sönder på hennes gamla bärbara dator, så hon har haft ett externt tangentbord, och det är ju inte så kul. Ingen försäkring har vi kvar på den heller, och den är så pass gammal så det lönar sig inte att laga den.

 

Den här datorn blev det. Och en extra försäkring på två år blev det också.

 

Väl hemma igen så satte vi oss alla tre vid köksbordet med våra bärbara datorer. Sen så hjälpte Jimmy till med att ladda ner och installera allt som Jenny ville ha i sin nya dator. Jag blev ju lite avundsjuk på att hon nu har Windows Vista...

   


image690


Borzko kom hem från jobbet vid halvåttatiden i dag också. Han åt middag, duschade, gjorde sig i ordning, och resten av kvällen så satt han också med oss i köket. Han läste en del i sin bok då också. Gick och la sig gjorde han vid halvtiotiden i dag också.

 

Vid strax före niotiden så gick Jenny en sväng till Centrum. Hon var så godissugen och Jimmy var så chipssugen. Till mig så handlade hon två Solero-glassar.

   


image691


Sen så satt vi där med våra datorer och höll på med allt möjligt. Vid halvelvatiden sen så gick både Jimmy och Jenny in på sina rum, och för att sova så småningom.

 

Själv så sitter jag kvar här i köket med min dator. Men jag ska nog byta till boken en stund nu istället. Dags för en liten Glukosamin-kapsel är det också...


image692


Kommentarer
Postat av: Nilla

Hihi...vad roligt det ser ut när ni sitter alla 3 på rad med varsin dator.
Ibland undrar jag vad man gjorde innan datorn kom.
Jag är nog lite av en datanörd som tillbringar många timmar varje dag framför skärmen.
Ha en bra dag.
Nilla

2007-07-06 @ 07:51:24
URL: http://frutteline.blogg.se
Postat av: Pernilla

Hej! DIn man, hur mkt jobbar han egentligen? Mer än heltid? eftersom ha åker så pass tidigt och kommer hem sent på kvällen! Ha en fin dag! mvh Pernilla

2007-07-06 @ 08:04:55
Postat av: Bim

---> Nilla: Hahaha, ja det ser nog lite lustigt ut! Men vi sitter faktiskt ofta så, eller uppe i vardagsrummet med alla tre datorerna. Och man umgås ju under tiden. Det är väl som om man sitter framför teven ungefär. Men det verkar inte folk förstå som inte använder dator. Ja, vad man gjorde innan datorn kom? Då tillbringade man nog dem framför teven. Jag tittade i alla fall mycket, mycket mer på teve förr. Och så broderade jag. Nu broderar jag aldrig. Och jag tittar nästan aldrig på teve heller. Däremot så tillbringar jag många timmar med datorn. Men jag umgås ju faktiskt med familjen under tiden. Ha en bra dag du också.

2007-07-06 @ 08:27:04
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Pernilla: Hej. Egentligen så jobbar han ju heltid. Men de har ju alltid kris på chaufförer på hans jobb, så han jobbar alltid över och extra. Ha en fin dag du också.

2007-07-06 @ 08:28:23
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Nilla

Håller helt med dig, faktiskt lite kul att det finns någon mer än jag som tillbringar mycket tid framför datorn. För visst umgås man fast man sitter här, och jag har faktikst mer kontakt med många vänner via msn, än jag skulle ha om vi inte pratade där.
Tv:n..nej den tittar jag bara på när det är allsång :)
Nu ska jag packa husvagnen, oh återigen...ha det gott.
Nilla

2007-07-06 @ 09:17:51
URL: http://frutteline.blogg.se
Postat av: Bim

---> Nilla: Ja, jag blir så trött på folk som tror att man är tyst och tråkig för att man sitter vid datorn. Jag pratar väl minst lika mycket, om inte mer, när jag sitter vid datorn, som om jag skulle sitta vid teven. Och visst har man mycket kontakt med vänner via datorn! Ett perfekt sätt att hålla kontakten på! Via mail, msn, skype, blogg, m.m. Allsång på Skansen och SommarKrysset, det är det enda jag ser. Och någon film nån gång ibland. Lycka till med packandet. Ha det gott du också!

2007-07-06 @ 09:24:48
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Jonna

Snygg dator, men var inte allt för avundsjuk på vista utan vad glad för att du har kvar XP som är myycket bättre! :) Det kommer nog Jenny märka av så småningom också!

2007-07-06 @ 11:01:47
Postat av: Bim

---> Jonna: Jaså!? Varför? Jag tycker att det verkar jättebra och jättesnyggt!

2007-07-06 @ 11:04:02
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Jonna

Visst är det kanske snygg design, men det är väl ändå insidan som räknas? ;)
Vista skulle egentligen varit ute för länge sen,
men det blev inte som "skaparna" hade tänkt dig så det känns mest som att det har gjort allting på kortast möjliga tid innan de lanseringen. Personligen tycker jag att allt känns mycket enklare med XP, har haft datorn i några månader nu och jag klarar mig ju med Vista men om jag fick välja själv så skulle jag vilja ha tilbaka XP :)
Går egentligen inte att säga: det här är dåligt/det här är bra men det är väl min personliga åsikt om Vista, vet att det är många som håller med också! Men vi får väl se vad Jenny tycker :)

2007-07-06 @ 12:40:12
Postat av: Bim

---> Jonna: Självklart så är insidan viktigare! Även för Windows! ;-D Men designen är ju ändå inte helt oviktig. Jag har inte hört någonting av någon som har eller har haft Vista. Bara någon tidig nerladdad version, och då var det ju buggar och barnsjukdomar. Men ofta så kan det ju faktiskt vara så att det gamla tyvärr är bättre. Jag hoppas att Jenny ändå tycker att Vista är okej. Men jag kanske inte behöver att vara avundsjuk då. :-D

2007-07-06 @ 12:45:50
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Majsan

vad kul det ser ut när ni sitter där tre på rad med era datorer...=)

2007-07-09 @ 02:15:40
URL: http://loppansdittochdatt.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Majsan: Det är faktiskt mysigt! Och gemenskap! ;-D

2007-07-09 @ 07:23:16
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0