"Där regnbågen slutar" av Cecelia Ahern

image833

---------    

Recension av boken: "Där regnbågen slutar" av Cecelia Ahern. (Genre: Skönlitteratur / Chick-Lit.)  

---------   


Rosie och Alex har alltid varit bästa vänner. Närmare bestämt sedan de var sju år gamla och började skicka lappar till varandra i klassrummet. De håller ihop i vått och torrt, och delar allt: hemligheter, födelsedagar, fyllor. Ända tills de skiljs åt. Alex familj flyttar till USA när han just fyllt 18. Ett år senare ska Alex komma hem till Irland för att gå med Rosie på hennes studentbal. Men han missar flyget, och ingenting blir någonsin som förut

Allt eftersom åren går lyckas Rosie och Alex hålla kontakten trots stora avstånd, nya relationer och ständiga missförstånd. De slutar dock aldrig att undra: kommer det någonsin att bli de två?

Där regnbågen slutar är en varm roman om kärlek, vänskap och om hur saker aldrig blir som man har tänkt sig. Irländska Cecelia Ahern debuterade 2004 på svenska med PS Jag älskar dig! som blev en stor succé hos läsarna.


(Kopierat från adlibris.se) 

---------    


För övrig information gå till direktlänk på adlibris.se.


---------  

  
Tycker att den här boken var sådär. Handlingen var det inget fel på, den var helt okej. Boken var också rätt så rolig ibland. Men jag tyckte att sättet den var skriven på var lite jobbig. Hela boken består av brev, e-mail och msn-konversationer mellan människor. I och för sig vande jag mig efter ett tag med sättet den var skriven på, men jag tyckte ändå att det var lite jobbigt att läsa en bok som var uppbyggd på det sättet. ///Bim.  

---------   

Betyg:  2,5 av 5.  

---------    


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0