Fyra stycken puréer att ha till att göra dressing / kall sås / dipp.

Vi vill nästan alltid ha dressing / kall sås till det mesta som vi äter. Vi äter väldigt sällan varm sås. Oftast så gör vi vitlöksdressing/sås och näst oftast basilikadressing/sås. Lätt att göra ska det ju vara förstås också. Och magert vill ju jag ha det.

Nu har jag hittat något nytt för mig. Det kanske har funnits jättelänge, men jag har inte upptäckt det förrän nu. Det är fyra olika sorters puréer på tub. Man kan nog ha det till väldigt många olika användningsområden, men vi har den till att göra dressing/kall sås med fraiche.

Jag tar cirka 20 gram = en fjärdedel av tuben, till en liten burk med ViktVäktarnas Fraiche, 2 %. Det blir en jättegod dressing / kall sås / dipp. Alla fyra är jättegoda. Men vi tyckte att Chili var den allra godaste. Den näst godaste var Vitlök. Trea kom Pesto. Och Soltorkad Tomat kom fyra.

En tub kostar 14:50 på Konsum. Och räcker då alltså till fyra omgångar.


image789


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0