Dagens Dagbok - Fredagen den 15 juni 2007 - Andra halvan av dagen.

Vid strax efter fem så kom Jimmy hem från jobbet. Han hämtade upp Jenny, och så åkte de och köpte middag på McDonalds i Sköndal till de två. Sen när de kom hem igen vid halvsextiden så åt vi tre middag ihop. Jag åt bara lite rester och hopplock från kyl, frys, och skafferi. Borzko kom hem vid halvsjutiden från jobbet och då åt han middag. Han åt som jag, lite rester och hopplock.

 

Vid sjutiden sen så stack Borzko och Jimmy iväg med båda bilarna. Först så åkte de till Wash & Drive i Fagersjö och tvättade bilarna och städade ur dem båda lite inuti. Sen så åkte de till OKQ8 i Farsta där de tankade båda bilarna och kollade olja, vatten, luft, och allt sånt. Och sen när de kom hem igen så hämtade de upp takboxen ur källaren och monterade fast den på Volvon.

   


image462


Sen så duschade de båda två i tur och ordning, och gjorde sig i ordning. Och efter det så klippte Jenny håret på Borzko. Eller hon körde trimmern på en millimeter, precis som på Jimmy i onsdags.

   


image463


Jimmy och Jenny förberedde sen all packning inför resan till Dreamhack i Jönköping. Nedmonterade datorstolar, sovsäckar, liggunderlag, datorer, plus massor med andra prylar.

   


image464


image465


Jenny hade köpt material för att göra egna tryck på tröjor i dag. Så jag hjälpte henne med att trycka fyra stycken tröjor/linnen. Och så gjorde vi en tröja till Jimmy också.

   


image466


image467


Sen så blev det tidig sänggång för tre i familjen i dag. Först gick Jimmy och la sig vid halvtiotiden. Han ska ju gå upp halvtre i natt, och sen köra hela vägen ner till Jönköping.

 

Borzko gick och la sig vid tiotiden. Han ska upp klockan fyra i morgon bitti för att jobba extra i morgon.

 

Och sen så gick Jenny och la sig vid halvelvatiden. Hon ska upp vid tvåtiden i natt, men hon ska ju inte köra bil, så hon kan ju sova i bilen på vägen ner till Jönköping om hon vill.

 

Jag blev ensam kvar vaken och uppe. Jag går väl och lägger mig vid tolvtiden i kväll. För jag tänkte gå upp sen en stund vid tretiden i natt, för att vinka Hej Då till Jimmy och Jenny när de åker.


Kommentarer
Postat av: Snurran

Vilka fina! Perfekt att ha på sig som reklam för sin sida på dreamhack - många skulle nog vilja ha sådana, kanske en affärsidé?

2007-06-16 @ 18:58:44
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, visst är de fina!? Jag funderar att trycka en med. " bim.blogg.se " och gå runt med på stan! ;-D Vill du ha en? Med " filijokus funderingar " alltså? ;-)

2007-06-16 @ 19:01:32
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Snurran

Bim -> Tål att tänkas på - vad skulle den kosta?

2007-06-16 @ 20:05:41
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Jenny har beställt en med ett ganska så stort tryck på ryggen med: "jennykullin@blogg.se" och ett litet tryck lite på sidan fram: "Kullin". Svart t-shirt med guldtryck. Och hennes går på 200:- kronor.

2007-06-16 @ 20:09:36
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Snurran

ok

2007-06-16 @ 22:24:11
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Säg bara till om du vill ha! :-)

2007-06-16 @ 23:16:59
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0