Dagens Dagbok - Fredagen den 8 juni 2007

Åkte hem direkt efter jobbet. Satte mig sen direkt en stund på uteplatsen och solade. En god Iskaffe blev det i dag också, i dag en med chokladsmak. Hade tänkt sitta och sola i ett par timmar, och sen var tanken att jag skulle duscha och göra mig i ordning, för att sen åka iväg vid halvsextiden. Jag och de flesta av mina kollegor hade stämt träff på en restaurang klockan sex. Vi tänkte äta, dricka, prata och ha trevligt och säga lite Hej Då inför sommarlovet.

 

Men det blev inte riktigt som jag hade planerat... Det hände en massa annat så jag fick förhinder. Jag vill inte skriva om det här i bloggen. Det gäller saker runt Jenny, och om hon vill skriva om det, så får hon själv bestämma om hon vill göra det. I så fall så kan jag skriva om det här vid ett senare tillfälle. Hon mår i alla fall bra, så tro ingenting annat.

 

Det blev i alla fall så att jag var borta här hemifrån mellan fyra och sju. Och då var det för sent att åka iväg till restaurangen. Jag hade inte varit där förrän vid åttatiden efter dusch och ombyte. Så jag höll mig hemma.

 

Borzko kom hem från jobbet vid sjutiden. Han åt middag, duschade, och gjorde sig i ordning.

 

Jenny stack iväg vid åttatiden. Hon tog tunnelbanan in till stan. Där skulle hon först möta upp med några kompisar, och sen så skulle de vidare på fest. Hon hade ju avslutning i dag, så de hade ju anledning att fira och festa.

 

Borzko och jag gick en sväng till Centrum vid halvniotiden. Vi var på Hemköp och köpte chips, glass, choklad, och godis. Sen så satte vi oss uppe i vardagsrummet vid niotiden. Och så satte vi igång en dvd-film. Det blev en halvgammal film som heter: "Nurse Betty". Den var väl ingen höjdarfilm direkt, men ändå rätt okej.


Kommentarer
Postat av: Anonym

ojsan hoppas det inte är något allvarligt som hänt:S?

2007-06-08 @ 23:29:20
Postat av: Bim

---> Anonym: Jag vill inte skriva om det här, som jag skrev ovan. Jenny får själv bestämma vad hon vill skriva om det, om hon vill skriva om det överhuvudtaget. Men Jenny mår bra, och det är huvudsaken!

2007-06-08 @ 23:32:37
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Moa

Hoppas allt är okej igen...

2007-06-09 @ 00:02:41
Postat av: Snurran

Tråkigt att du inte kunde komma med i kväll men det går - som du sa - säkert fler tåg! Ha en skön helg! *kram*

2007-06-09 @ 00:28:09
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Moa: Jadå! Allt är okej! :-)

2007-06-09 @ 13:45:36
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Snurran. Ja, det var tråkigt... :-( Men det blir som det blir ibland. Jag har skickat dig ett mail så du vet lite mer om varför jag inte kom. Ha en skön helg du också! *Kram*

2007-06-09 @ 13:46:34
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0