Dagens Dagbok - Lördagen den 2 juni 2007 - Dagen

Första delen av dagen finns att läsa i ett av inläggen nedanför: "God Morgon på er allihopa!".

 

Åkte iväg vid tjugo i nio. Hämtade upp Jimmy vid Skogskyrkogården vid kvart i nio. Sen så åkte vi till Örby och hämtade upp Mamma plus alla grejer vid nio. Åkte sen ut mot landet. I dag tog vi inte Nynäsvägen dit, utan vi åkte vägen via Huddingevägen. Stannade till i Sorunda så Mamma fick handla matvaror på Konsum där. Kom ut till landet vid strax före halv elva.

 

Packade ur alla varor och hjälpte till att få in allt på sina rätta platser. Gick runt och kollade lite sen. Och efter det så satte vi oss i solen och fikade. Kall vind, och ganska så blåsigt. Men i lä och i solen så var det jätteskönt. Satt sen och fikade, pratade och solade i ett par timmar.

 

Vid halvettiden så sa Jimmy och jag Hej då till Mamma och Pappa och så åkte vi hemåt igen. Den här gången så tog vi Nynäsvägen. Åkte direkt "hem" till Jimmy vid Skogskyrkogården, och så hämtade han sin bil. Och så åkte vi båda två hem till Farsta.

 

Borzko kom hem nästan samtidigt som oss. Skönt att det blev en kort dag för honom i dag. Han hade ju "sovmorgon ända till strax före sex" i morse, och var hemma redan före två.

 

Jimmy och Borzko stack sen iväg nästan på en gång. De åkte med både Polon och Volvon bort till Fagersjö och "Wash and Drive". Där tvättade de av bilarna, och så dammsög de dem inuti. Sen så åkte de till OKQ8 och tankade, kollade olja och luft, med mera. De var väl borta i drygt en timme.

 

Den timmen satt jag på uteplatsen och njöt av solen och värmen. Först så läste jag lite i min bok, men sen så solade jag bara.

 

När Jimmy och Borzko kom hem igen vid strax efter tre så duschade Borzko och gjorde sig i ordning. Jag och Jimmy åkte en sväng till Centrum. Först så var vi hos Sko- & Nyckelservice och gjorde en kopia av en nyckel. Sen så var vi hos Phone House där Jimmy köpte sig ett Bluetooth Headset till sin mobiltelefon.

 

När vi kom hem igen så åt jag, Jimmy och Borzko middag ihop. Jimmy åt en kebabpizza från vår lokala pizzeria på gatan. Jag och Borzko åt lite blandade rester från kyl, frys, och skafferi. Vi satt sen och pratade allihopa en stund.

 

Sen så åkte Jimmy "hem" till sitt tillfälliga hem vid Skogskyrkogården igen. Borzko höll på och fixade med lite allt möjligt. Jag tog min lilla bärbara dator med mig, och så satte jag mig i soffan på den nedre balkongen och njöt av eftermiddags/kvälls-solen.

 

Jenny jobbade på McDonalds i dag. Egentligen så skulle hon vara ledig i dag. Men klockan halvåtta i morse hos Robin, så blev hon uppringd på mobilen av chefen. Han sa att det var total kris på folk i dag, och bad henne att komma och jobba. Och snäll som hon är (och alltid i behov av pengar), så åkte hon från Robin, hem till Farsta och hämtade sina kläder och skor, och sen till jobbet. Hur länge hon skulle jobba, det visste hon inte.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0