Dagens Dagbok - Lördagen den 9 juni 2007 - Första halvan av dagen.

Mobilen larmade klockan sju i morse. Jag gick upp, duschade och gjorde mig i ordning. Och sen så blev det förstås frukost, och lite nyhetsläsning i datorn, Aftonbladet och Expressen som vanligt. Ingen var hemma. Borzko hade gått upp vid halvsextiden och åkt iväg för att jobba extra i dag. Jimmy bor ju fortfarande i sitt tillfälliga boende vid Skogskyrkogården. Jenny åkte hem till Robin vid Medborgarplatsen och sov där efter att hon hade festat klart i natt.

 

Vid kvart över nio så kom Jenny hem från Robin. Hon var hemma i någon timme, åt lite, duschade, och gjorde sig i ordning. Sen vid strax efter tio så åkte hon iväg för att jobba på McDonalds i Västberga mellan elva och sju i dag.

 

Jag gav mig också iväg vid tiotiden. Jag tog bilen och åkte ner till Farstastrandsbadet. Det är ju nära dit, och egentligen för nära att åka bil dit, men eftersom jag vill ha min solstol med mig, och inte orkar bära på den dit, så brukar jag ta bilen dit.

 

Sen så var jag där i ungefär två timmar. Jag solade, läste i min bok, lyssnade på musik i min mobil, fikade och åt lunch, och så tog jag faktiskt också årets första bad! Det brukar alltid stå vattentemperaturen där, men det gjorde det inte i dag. Om jag ska gissa, så tror jag att det var ungefär arton grader. För visst var det kallt, men ändå inte så jättekallt, trots att jag har blivit en badkruka på äldre dar. Två bad blev det till och med. Det första var bara ett dopp, men under det andra badet så simmade jag omkring lite, och det var faktiskt ganska så skönt.

 

Vid tolvtiden så tyckte jag att det fick räcka med sol för i dag, så då åkte jag hemåt. Höll på och fixade med lite allt möjligt här hemma sen i en timme ungefär. Och sen efter det så satte jag mig i soffan på nedre balkongen med min dator.

 

Vid tvåtiden så kom Borzko hem från jobbet. Han duschade och gjorde sig i ordning då. Sen när han var klar så åkte vi iväg för att köpa en ny fläkt till köket. Först så åkte vi till Bauhaus i Länna, men där hittade vi ingen. Inte heller på OnOff i Länna. På ElGiganten så hittade vi en som vi tyckte om, men vi var lite osäkra på om den skulle passa in hemma, så vi åkte hem igen för att titta och mäta.

 

Väl hemma igen så insåg vi att den inte skulle passa. Då åkte vi iväg till Farsta Centrum och till Electrolux Home. Där hittade vi en fläkt som skulle passa in. Så den köpte vi, och den kostade 1.300:- kronor. Vi köpte också en dammsugare som vi ska ha på nedervåningen som en extra dammsugare för hall och kök. Electrolux Ergorapido heter den. Den kostade också 1.300:- kronor. Kolfilter till fläkten blev det också för 400:- kronor. Så 3.000:- kronor gick alltihopa på.

 

Dammsugaren monterade vi ihop och ställde på laddning. Fläkten stuvade vi undan. Den ska Borzko sätta upp en annan dag. I dag kände vi inte för att börja fixa med det. Sånt tar alltid längre tid än vad man från början tror, så det är nog bättre att börja tidigare på en dag. Den får nog ligga och vänta tills Borzkos semester.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0