Dagens Dagbok - Söndagen den 10 juni 2007 - Första halvan av dagen.

I morse så gick jag upp redan klockan sex. Tänkte att jag skulle vara snäll i dag igen och skjutsa Jenny till jobbet, därför så gick jag upp en timme tidigare än vanligt. Jag var trött och hade ont i huvudet när jag gick upp. Jag hade sovit så dåligt i natt. Och det var många olika orsaker till det: grannarna lät litegrann, Borzko snarkade mycket, varmt inne, åskade lite, regnade lite. Tog två Alvedon när jag gick upp, och sedan så kändes det lite bättre.

 

Jag duschade och gjorde mig i ordning. Jenny gick också upp klockan sex och duschade och gjorde sig i ordning. Sen så åt vi frukost vid sjutiden tillsammans. Vid halvåttatiden sen så åkte vi iväg. Släppte av henne vid McDonalds i Västberga vid kvart i åtta. Hon skulle jobba mellan åtta och tre i dag.

 

Kom hem igen vid åttatiden. Då gick Borzko upp. Han duschade, gjorde sig i ordning, och sen så åt han förstås frukost. Jag satt vid datorn en stund.

 

Vid niotiden sen så satte vi båda två igång med veckostädningen. I dag blev det: byte av lakan, byte av handdukar, tvätt av lakan, tvätt av handdukar, tvätt av kläder, dammsugning, torkning av golv, putsning av speglar och glasytor, torkande av utemöblerna, sopande av asfaltsgången, torkande av uteplatsen, strykning av en jättehög med kläder, m.m.

 

Lite pauser här och där blev det förstås för oss båda. Lunch och fika självklart också. Jag satt även vid datorn en stund och la in mina fotografier från EFIT-dagen i går. Sen vid tvåtiden så var vi klara med allt.

 

Borzko stack då iväg med bilen. Först skulle han åka till OKQ8 och tanka och kolla lite grejer. Och sen så skulle han direkt hem till sin Mamma på sitt sedvanliga söndagsbesök.

 

Själv så satte jag mig ute på uteplatsen och solade. Jättevarmt även i dag. Solade lite och läste även lite i min bok. Satt där i ungefär två timmar tills fyratiden. En Iskaffe blev det även i dag.


image420


Kommentarer
Postat av: annebelle

Du är verkligen
snäll som stiger upp och skjutsar.

2007-06-10 @ 21:05:50
URL: http://annebelle.blogg.se
Postat av: Bim

---> Annebelle: Tack! Jag kanske är FÖR snäll!? ;-D

2007-06-10 @ 21:35:28
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Snurran

Hade ni åska natten som var?! Det hade inte vi och vad jag vet inte en droppe regn heller..man tycker det borde vara likadant väder hos oss som hos er - det är ju trots allt bara någon mil emellan våra bostäder! *kram*

2007-06-10 @ 22:25:45
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, det både åskade och regnade här i natt och tidigt i morse! Det var därför jag sov så dåligt...

2007-06-10 @ 22:27:46
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0