Dagens Dagbok - Söndagen den 17 juni 2007 - Dagen.

Mobilen larmade klockan sju i morse. Jag gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Borzko gick upp klockan åtta och genomgick sina morgonbestyr. Sen så åt vi frukost tillsammans när han var klar.

 

Jag hade tänkt mig en morgon/förmiddags-promenad i dag också, precis som de fyra tidigare dagarna på mitt sommarlov, men det ösregnade ute... Så jag satte mig vid datorn en stund istället och chattade med Jimmy och Jenny från Dreamhack.

 

Sen vid niotiden så beslöt Borzko och jag oss för att göra lite nytta, när det ändå var så dåligt väder ute. Så vi hjälptes åt med veckostädningen. I dag blev det: dammsugning, torkning av golv, dammande, pustning av speglar och glasytor, skurande av toaletten och badrummet, byte av handdukar, tvätt av handdukar, tvätt av kläder, strykning av en jättehög med kläder, m.m.

 

När vi var klara så satt vi och läste i varsin bok, slöade och tog det lugnt. Borzko håller på med: "Luftslottet som sprängdes" av Stieg Larsson, och jag håller på med "Kärleksbarn" av Lotta Thell. Jag satt även en hel del med datorn också.

 

Vid halvfyratiden så åkte Borzko iväg till sin Mamma på sitt sedvanliga söndagsbesök. Själv så åt jag bara lite lätt till middag för mig själv. Och sedan så satt jag i soffan i vardagsrummet och lyssnade på musik, och så varvade jag datorn med boken.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0