Dagens Dagbok - Söndagen den 3 juni 2007 - Dagen.

Mobilen larmade klockan sju i morse. Gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Borzko gick upp klockan åtta och genomgick sina morgonbestyr. Frukost för oss båda blev det sen. För mig blev det gröt och fika som vanligt.

 

Klockan nio så begav jag mig iväg ut. Först så gick jag till Centrum och till Solakuten. Solade där en halvtimme som vanligt. Men jag solade inte ansiktet i dag, eftersom jag planerade att vara ute i solen sen större delen av dagen.

 

(Här är en bild på en blomma på ett vackert träd vid Centrum. Jag tror att det är en röd kastanj.)


   

image372


När jag hade solat klart så gick jag till tunnelbanan och åkte in till Skanstull. Och sen så promenerade jag därifrån och in till City. Gick sen och strosade runt i stan lite.

 

(Så här fina skulle alla papperskorgar vara!)


   

image373


Köpte mig en begagnad pocketbok på loppmarknaden på Hötorget, "Jonas Eckel" av Karin Fossum. Och sen så köpte jag mig en Ice Latte på Espresso House. Satte mig sen en lång stund i solen och läste, drack min latte, solade, och bara njöt av vädret, solen, folklivet, stan, sommaren, och livet.


   

image374


Sen så gick jag till Skopunkten och köpte mig ett par skor. Jag hade fått ont i fötterna av de skorna som jag hade på mig, så jag köpte mig ett par tygskor för 150:- kronor. (Bild finns i inlägget: Dagens Shopping.)


   

image375


Strosade runt sen lite till, och då ringde Jenny på mobilen och sa att hon var på väg hem från Robin. Så då åkte jag också hemåt. Vi möttes upp vid Medborgarplatsen och åkte sen tillsammans hem. Kom hem vid ettiden.


   

image376


Borzko hade bara varit hemma hela dagen. Han kände varken för att gå och träna på gymmet i dag, och inte heller att promenera med mig i stan. Han hade bara känt för att vara hemma i dag, så han hade varit det. Däremot så hade han gjort en hel del av veckostädningen här hemma under dagen.

 

Väl hemma igen så åt vi lite lunch tillsammans. Och sen så duschade Jenny och gjorde sig i ordning. Hon var bara hemma i någon timme, och sen vid tvåtiden så stack hon iväg igen. Jag gjorde sällskap med henne till Centrum och tunnelbanan. Hon åkte iväg mot stan igen, och jag gick in i Centrum.

 

Jag köpte två par leggings, ett par vanliga, och ett par i nät. Och så köpte jag sex par vanliga små sockor utan skaft. Och så två stycken nya tvättpåsar. Sen så gick jag hem igen.

 

Sen så höll jag på och fixade med lite allt möjligt här hemma en stund. Och sen så gick jag ut i solen igen. Den här gången bara till uteplatsen. Satte mig där vid tretiden och läste i min bok: "Luftslottet som sprängdes" av Stieg Larsson, och så solade jag förstås också.

 

Borzko åkte iväg vid halvfyratiden. Han åkte hem till sin Mamma på sitt sedvanliga söndagsbesök med middag, fika, och en pratstund.

 

Vid fyratiden så kom Jimmy förbi en stund. Han skulle bara hämta lite grejer. Och så pratade vi en stund förstås. Sen så åkte han "hem" till sitt tillfälliga hem igen.

 

Jag åt sen middag i min ensamhet här hemma vid femtiden. Det blev bara lite smått och gott och hopplock från kyl och skafferi för mig. Satt och läste under tiden också.

 

Efter middagen så flyttade jag med mig datorn och boken upp till balkongen på övervåningen. Och sen så satt jag där och njöt av eftermiddags/kvälls-solen. Varvade datorn med boken då.


Kommentarer
Postat av: Snurran

Låter som en riktig skön dag i solen! *kram*

2007-06-03 @ 19:08:40
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, det har varit en underbart mysig helg! Hela helgen! (Inte fredagskvällen i och för sig, för då var jag ju lite dålig.) *Kram*

2007-06-03 @ 20:00:35
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Angela

Nix, det där är ingen kastanj. Men jag vet inte vad den heter heller ;-)

2007-06-03 @ 23:37:03
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Anonym

Vilka härlig BILDER :)

2007-06-04 @ 18:33:46
URL: http://www.tvillingsjal.blogg.se
Postat av: Bim

---> Angela: Okej! Jag trodde faktiskt att det var en röd kastanj! För det ser exakt ut som en kastanj! Fast röd! Undrar vad det är då!?

2007-06-04 @ 21:56:59
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> "Tvillingsjäl": Tack ska du ha! :-D

2007-06-04 @ 21:57:40
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0