Dagens Dagbok - Söndagen den 3 juni 2007 - Kvällen.

Jag fortsatte att sitta på balkongen på övervåningen. Njöt av den sköna eftermiddags- och kvälls-solen. Satt lite med datorn, men mest så blev det läsning.

 

Först så läste jag ut "Luftslottet som sprängdes" av Stieg Larsson, som jag har hållit på med ovanligt länge för att vara mig, i en hel vecka faktiskt.

 

Sen så läste jag ut boken som jag köpte och började på i dag: "Jonas Eckel" av Karin Fossum. Den gick ju desto snabbare.

 

Klockan åtta så var båda böckerna slutlästa, och solen hade gått ner bakom huset framför. Jag flyttade in från balkongen, och ner till kökssoffan istället. Och så blev det datorn som fick min tid och uppmärksamhet resten av kvällen. Bloggade två bokrecensioner på böckerna som jag nyss läste ut bland annat.

 

Sen så blev det mest bloggläsande och nyhetsläsande större delen av kvällen.

 

Borzko kom hem från sin Mamma vid niotiden. Jimmy sover ju borta i sitt tillfälliga hem. Jenny är på fest och kommer hem senare i kväll/natt. Jag lägger mig vid halvelvatiden som vanligt. Sen ringer hon när hon är på väg hem. Och så möter jag henne vid tunnelbanan, eller så pratar vi i mobilerna medan hon går från tunnelbanan. Förmodligen så kommer hon väl med sista tunnelbanan.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0