Dagens Dagbok - Tisdagen den 5 juni 2007.

Åkte hem direkt efter jobbet. Bytte sen om direkt till shorts och bikiniöverdel, och så satte jag mig på vår uteplats och solade. Underbart varmt och skönt var det ute. Låg och solade i någon timme, och sen så tyckte jag att det fick räcka för i dag.

 

Gick in en stund och höll på och plockade med lite allt möjligt sen en stund. Och när jag sen tyckte att också det fick räcka för i dag, så tog jag med mig min dator, och så satte jag mig i soffan på den nedre balkongen.

 

Middag åt jag sen i min ensamhet vid femtiden. Sen så kom Jimmy över en sväng vid halvsextiden. Han hade blivit utelåst, från där han tillfälligt bor, på grund av ett missförstånd. Han var väl i nån timme hos mig, och sen så åkte han iväg "hem" igen.

 

Vid halvsjutiden så flyttade jag upp till den övre balkongen. Även då så fick datorn följa med mig. Satt där och njöt av den otroligt varma och sköna kvällen. Började också att läsa en ny bok: "Vi som aldrig sa hora" av Ronnie Sandahl.

 

Borzko kom hem från jobbet vid sjutiden. Han åt då förstås middag, och sen så duschade han och gjorde sig i ordning. Sen så tittade han på teve resten av kvällen.

 

Jag satt ute på balkongen till klockan nio. Då flyttade jag in till vardagsrummet istället. Och så blev det en timmes tevetittande: Kanal 5 och "Desperate Housewives". Efter det så blev det datorn varvat med boken igen, och jag läste även ut boken till slut.

 

Borzko gick och la sig vid halvtiotiden. Han ska upp tidigt i morgon och jobba som vanligt, trots att det är nationaldag och röd dag.

 

Jenny var i skolan i dag som vanligt först. Efter det så träffade hon Robin och var med honom hela kvällen hemma hos honom, och ska också sova där i natt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0