Konstiga tecken i gamla inlägg... :-(

Jag har suttit och lagt till några nya kategorier, tagit bort några gamla, och flyttat inlägg lite fram och tillbaka, och hit och dit. Men nu så blev det jättemånga fel i gamla inlägg när jag gjorde det... :-(

Alla citationstecken ( " " ) , vissa bindestreck ( - ), och när jag har gjort tre punkter i rad ( ...) har blivit till frågetecken... :-(

Jag förskriver ofta mina blogginlägg i Word, och lägger sen in dem i bloggen. Då får jag alltid sitta och ändra alla ovanstående tecken. Men då är det ju ganska så snabbt gjort när man gör det vartefter.

Men inte tänkte jag på det nu, när jag satt och flyttade inlägg... Hade inte en tanke på att det skulle bli så.. Kolla in det här inlägget till exempel. Det är ju jättetråkigt när det blir så.

De här problemen började för ett par månader sen, när Blogg.Esse gjorde en uppdatering. Och jag har påpekat det flera gånger, men tyvärr så har ingenting hänt.

Men nu vet ni alla varför det är så i vissa gamla inlägg. För jag orkar inte sitta och ändra allting nu. Det får vara så där nu tyvärr.


Kommentarer
Postat av: annebelle

Tycker också att det blir konstigt, texten i inlägget hamnar långt ned eller också blir det ett långt tomrum efter texten. Bara ibland och helt oförklarligt.

2007-06-24 @ 18:45:24
URL: http://annebelle.blogg.se
Postat av: Bim

---> Annebelle: Ja, det är lite tråkigt när det blir så... :-/

2007-06-24 @ 19:02:59
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0