"Sommar" med Mark Levengood och Ulf Lundell.

I dag så har jag lyssnat på P1:s Sommar-program med Mark Levengood och Ulf Lundell. Först ut i går, på Midsommardagen var Ulf Lundell. Och som andre man var i dag, söndag, Mark Levengood. Jag har alltid gillat att lyssna på Sommarprogrammet, men på senare år så har det inte så ofta blivit av att jag har lyssnat. Men nu när det finns på Internet, och man kan lyssna i datorn precis när man vill, då är det ju lättare att det blir av.

Jag kan verkligen rekommendera er att lyssna på dem båda. Jag har alltid tyckt om dem båda, och jag blev inte besviken på någon av dem. Ulf Lundell pratade bra, och spelade bra musik. Mark Levengood hade kanske något sämre musik i min smak, men han pratade desto bättre. Mark har ju en sån underbar humor, och även ett djup och allvar. Och han verkar att vara en så god och fantastisk människa. Jag tycker verkligen att ni ska lyssna på dem bägge, eller i alla fall Mark. 

Här är länken till Startsidan för Sommarprogrammen på Sveriges Radio. Där finns all information om hur man gör om man vill lyssna på programmen i efterhand i datorn.

                

  image602                  image603
 
(Bilderna är lånade)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0