"TV-Huset" av Sofia Karlsson.

image454

 ---------    

Recension av boken: "TV-Huset" av Sofia Karlsson. (Genre: Svensk Skönlitteratur.)  

---------    

"Jessica, 25, kom tvåa i Fröken Sverige. Sen har inte mycket hänt med hennes karriär. Therese, 27, journalist på lokal-TV, har en inte helt lyckad bröstoperation bakom sig. Just när livet är som tristast händer det: producenterna från det stora TV-huset i Stockholm är på jakt. Efter nya TV-stjärnor, tror Jessica och Therese. Efter sex, tror kollegorna. På TV4 pågår samtidigt föreberedelserna inför kvällens avsnitt av Let's Dance. Plötsligt är Agneta Sjödin försvunnen. Det blir panik i TV-huset...

TV-huset är en klassisk feel good-berättelse om vad som händer två nästan helt vanliga tjejer som hamnar mitt i ett spännande drama med kända och okända människor. Det är en roman - men frågan är om den inte är sannare än det mesta du läst om TV-huset... TV-huset har skrivits av Sofia Karlsson som jobbat både på TV 4 och SVT. Hon har en unik kännedom om arbetet bakom kulisserna."

 


(Kopierat från adlibris.se) 

---------    


För övrig information gå till direktlänk på adlibris.se.


---------  

  
Det här var en riktigt dålig bok tycker jag. Om den inte hade varit så väldigt lättläst så hade jag inte ens läst ut den. Men den gick så fort att läsa, så jag läste ut den trots att jag tycker att den var jättedålig.  ///Bim.  

---------    

Betyg:  1,5 av 5.  

---------    


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0