Fredagen den 16 mars 2007

Jobbade förstås precis som vanligt i dag också. Och även i dag så fick en av kollegerna åka ner och vikariera halva dagen i annexskolan, så vi blev en personal kort den andra halvan av dagen. Den sista timmen av dagen så blev vi till och med två personal kort, eftersom en annan av kollegerna gick hem en timme tidigare, så städningen av golvet i matsalarna blev tyvärr inte så noggrann i dag. Jag var även i dag först i skalen, sen så dukade jag, och sen så var jag andreman i stora matsalen. Vi serverade biff stroganoff med kokt ris i dag. (Läs gärna min kollegas (Snurrans) dagbok från i dag).

 

Åkte hem direkt efter jobbet. Höll sen på som vanligt här hemma i ett par timmar. Jag plockade, fixade, grejade, pysslade, och donade med lite allt möjligt och omöjligt här hemma. Varvade lite med datorn också.

 

Jimmy vaknade och gick upp vid fyratiden. Han hade ju även i natt jobbat ett nattpass mellan tio och sju, och sen så hade han sovit mellan åtta och fyra. Han duschade och gjorde sig i ordning, och sen så åt bara han och jag middag tillsammans vid halvfemtiden.

 

Sen så satte sig Jimmy i sitt rum vid datorn en stund. Och när jag var klar med hushållsbestyren så satte jag mig i köket med min dator.

 

Jimmy åkte sen iväg vid sextiden. Han skulle först hem till sin kompis Kristian i Hagsätra en stund, och sen så skulle han åka direkt till jobbet för att jobba ännu ett nattpass, den här gången mellan nio och sex. Han fick låna min bil.

 

Strax före sju så gick jag och mötte upp med Jenny när hon kom hem med tunnelbanan. Hon hade varit kvar i stan och shoppat med sina tjejkompisar, och även ätit middag i stan. Vi gick till HemKöp och köpte chips, dipp, godis, grönsaker, vindruvor, och glass till kvällen.

 

När vi kom hem igen så satte vi oss båda uppe i vardagsrummet med våra datorer och framför teven. Klockan åtta så tittade vi på. "Lets Dance" på TV4. Sen så tittade vi på humorprogrammet "Hjälp". Och efter lite nyheter så blev det den andra delen av "Lets Dance".

 

Efter det så tittade och lyssnade vi på "Så ska det låta" som jag hade spelat in tidigare. Vi åt ju en massa gott som vi hade handlat tidigare också. Och så satt vi ju båda två och höll på med allt möjligt i våra datorer samtidigt.

 

Borzko kom hem från jobbet klockan elva (!). Det blev en väldigt lång arbetsdag för honom, för han gick upp fyra i morse, och kom hem nitton timmar senare... Men nu är han i alla fall ledig i tre dagar, för han är ledig även på måndag.

 

Borzko duschade när han kom hem. Middag hade han ätit ute i dag. Han satt sen en liten stund med oss framför teven, men han gick sen ganska så snart och la sig för att sova.

 

Vid tolvtiden så flyttade Jenny och jag ner från vardagsrummet, hon till sitt rum, och jag till köket. Jag ska bara blogga det här, kolla upp några favoritbloggar, och läsa lite nyheter på Aftonbladet och Expressen på nätet, nu. Sen så blir det väl sängen vid ettiden som vanligt. (Läs gärna Jennys Blogg).


Kommentarer
Postat av: Snurran

Tack för länkandet, iallafall några extra har tittat in ;-)
ha en skön helg - det tänker jag ha!

2007-03-17 @ 13:34:05
Postat av: Bim

---> Snurran: Okej! Kul att du fick några extra läsare! Tyckte du skrev en så bra beskrivning av din arbetsdag i går.

Jadå! Jag tänker också ha en (fortsatt) skön helg! *Kram*

2007-03-17 @ 13:48:40
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Jenny

Vad roligt att dina barn heter Jimmy och Jenny, precis som jag och min bror :)

2007-03-17 @ 17:27:02
URL: http://jennysblogg.blogg.se
Postat av: Bim

---> Jenny: Hahaha! Vad kul! Din Mamma och Pappa måste ha bra smak! ;-)

2007-03-18 @ 00:23:36
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0