Fredagen den 23 mars 2007

Jobbade i dag också, men det blev inte som vanligt i dag. Jimmy kom i alla fall hem i tid efter sitt nattpass. Han hade ju lånat min bil till jobbet, när han åkte för att jobba ett nattpass mellan nio och fem. Han kom hem vid tjugo över fem, så jag kunde åka som vanligt till jobbet vid fem över halv sex.

 

Jag var i skalen som vanligt halva dagen först och fixade grönsakerna. Men den andra halvan av dagen blev lite annorlunda i dag. Hon som jobbar i vår annexskola mådde inte bra, så hon gick hem efter halva dagen. Vi i vår skola turas ju om att vikariera där, och den här gången så var det min tur att åka ner dit. Så vid tiotiden så åkte jag dit. Sen så gjorde jag de sedvanliga arbetsuppgifterna där, de huvudsakliga uppgifterna är ju att servera maten, och sen ha hand om disken.

 

När arbetsdagen var slut så åkte jag direkt hem därifrån. Sen blev eftermiddagen precis som vanligt. Jag höll på och fixade med lite allt möjligt här hemma, och så varvade jag med datorstunder.

 

Vid tretiden så vaknade Jimmy och gick upp. Han duschade och gjorde sig i ordning, och sen så satt han vid datorn. Jenny kom hem från skolan vid kvart i fem. Och Borzko kom hem strax efteråt, vid femtiden, från jobbet.

 

Strax efter fem så åt vi middag. I dag blev det vår lokala pizzeria på gatan som fick ett avhämtningsbesök. Borzko och Jimmy åt varsin pizza. Jag åt en pastasallad med räkor, och till det vitlöksdressing och pizzadegsbröd. Jenny satt bara med och åt lite flingor och yoghurt, för hon skulle äta middag senare med sina tjejkompisar.

 

Efter middagen så duschade Borzko och gjorde sig i ordning. Jenny gjorde det samma. Och sen vid sextiden så stack hon iväg för att möta upp med några av sina tjejkompisar för att äta middag med dem, förfesta, och sen åka på fest.

 

Jimmy, jag, och Borzko flyttade upp i vardagsrummet. Jimmy och jag hade givetvis med våra bärbara datorer upp. Vi satt och kollade lite på Discovery Channel. Sen vid sjutiden så tog Jimmy och jag en sväng med bilen och åkte till HemKöp i Centrum. Vi handlade lite gott att äta till kvällen.

 

Klockan åtta så tittade vi på "Lets Dance", och så åt vi förstås en massa gott till. Jag satt även och höll på lite i datorn samtidigt. Sen så tittade vi på "Hjälp". Efter det så blev det lite nyheter, och sen så tittade vi på andra delen av "Lets Dance".

 

Nu sitter vi och tittar på "Så ska det låta" som vi spelade in tidigare i kväll. Det är slut vid kvart i tolv. Jag ska nog försöka att komma i säng då, för jag känner mig trött, och jag har fortfarande ont i halsen. Jag går ju upp en stund i natt också när Jenny kommer hem.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0