Fredagen den 30 mars 2007

Och så blev det då äntligen fredag!

 

Gick upp klockan halvfem som vanligt på jobbardagar. Duschade och gjorde mig i ordning. Strax efter halvsex så gick jag ut till bilen. Ingen is på rutorna i morse, trots att temperaturen låg runt nollstrecket. Framme vid jobbet vid kvart i sex. Mötte upp med Snurran utanför, och vi larmade av och gick in. Bytte om till arbetskläder och de övriga kollegerna anlände vartefter. Och så började vi att arbeta klockan sex.

 

Fulltalig personalstyrka var vi även i dag. Hela veckan har vi lyckats med det! Jag hade samma arbetsuppgifter även i dag, först halva dagen i skalen med beredande av grönsakerna, och sen den andra halvan i diskrummet med diskplockning och grovdisk. I dag så serverade vi pyttipanna med tacosmak. Inget speciellt hände i dag, och allt flöt på bara bra. Även i dag så fick vi mycket hjälp i diskrummet av Snurran.

 

Åkte hem direkt efter arbetsdagens slut. Både Jimmy och Jenny var hemma när jag kom hem. Jimmy hade sovit till elva, och sen mest suttit vid datorn. Han var ledig under dagen, eftersom han jobbar natten. Jenny hade nyss kommit hem från skolan när jag kom hem.

 

Jimmy och jag tog en sväng ner till Centrum. Endast en affär besökte vi i dag, och det var OnOff. Jag hämtade ut massor med fotografier som jag hade beställt till min Mamma bland annat, och så köpte vi en ny trådlös router. Vår gamla trådlösa router har krånglat en hel del på sistone, så därför så köpte vi oss en ny. Jimmy installerade den nya direkt när vi kom hem.

 

Sen vid fyratiden så åkte Jimmy och Jenny iväg med bilen. Jenny skulle på arbetsintervju på McDonalds i Västberga och Jimmy skjutsade henne dit. Intervjun gick snabbt, så de var snart hemma igen. De skulle höra av sig så snart som möjligt och tala om ifall hon fick jobb eller inte. Om hon får jobb där så börjar hon väl där ungefär när Jimmy slutar där.

 

Vi åt middag sen direkt när de kom hem. Efter middagen så satt Jenny mest på sitt rum vid datorn. Jimmy och jag satt i köket med våra datorer. Jag höll på och fixade med lite annat också. Vid sextiden så kom Borzko hem från jobbet. Han åt då middag, och sen så duschade han.

 

Vid sjutiden så tog Borzko och Jimmy en sväng ner till Centrum. Där var de på HemKöp och köpte lite gott att äta till kvällen tevetittande. Sen så satte vi oss i vardagsrummet vid åttatiden för att titta på Finalen i "Lets Dance" mellan Tobbe och Martin.

 

Jenny gick också en sväng till Centrum sen vid halvnio. Hon mötte upp med Robin som kom med tunnelbanan. De var också och handlade lite att äta innan de kom och gjorde oss sällskap framför teven i vardagsrummet.

 

Jimmy stack iväg vid niotiden. Han lånade vår bil och så åkte han iväg för att jobba ett nattpass mellan tio i kväll och sju i morgon bitti.

 

Borzko gick och la sig vid tiotiden. Han ska upp klockan fyra i morgon bitti för att jobba extra.

 

Jag, Jenny och Robin fortsatte med tevetittandet. Vi tittade på sista avsnittet av humorprogrammet "Hjälp", och sen på andra delen av Finalen i "Lets Dance". Tyvärr så vann ju inte min favorit Tobbe, men att komma tvåa är ju bra det också, och Martin var väl i och för sig också värd att vinna.

 

Vid elvatiden så gick Jenny och Robin ner till hennes rum. Jag satt kvar i vardagsrummet och tittade på "Så ska det låta" som jag spelade in tidigare under kvällen. När det är slut vid tolvtiden så blir det lite läsning av bloggar och nyheter fram till ettiden då det är dags för sängen.

 

Ha en fortsatt trevlig helg allihopa!


Kommentarer
Postat av: Anonym

ska jimmy sluta på mc donalds?

2007-03-30 @ 23:53:37
Postat av: Bim

---> Anonym: Ja, det ska han. Jag skrev om det längst ner i det här inlägget: http://bim.blogg.se/1175026323_tisdagen_den_27_mars_.html

2007-03-31 @ 08:44:47
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Anonym

jenny borde blogga oftare..
hennes blogg är så bra ( din med såklart!) och det vore roligare om hon skrev oftare. Tråkigt att se samma inlägg hela tiden...

2007-03-31 @ 17:55:22
Postat av: Bim

---> Anonym: Tack för berömmet om våra bloggar. ;-) Jag håller med om att Jennys blogg är bra, och att det vore roligt om hon skrev oftare. Men vissa dagar bloggar hon flera gånger om dagen, och andra dagar så bloggar hon inte alls. Hon lever ju ett aktivt liv med skola, pojkvän, vänner, familj, så ibland är det väl tidsbrist helt enkelt. Och ibland så kanske hon bara inte har någon inspiration. ;-)

2007-03-31 @ 18:12:40
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Anonym

Du kan väl hälsa henne att hennes blogg är väldigt bra så kanske hon får lite inspiration till att skriva?
:D

2007-03-31 @ 18:22:48
Postat av: Bim

---> Anonym: Absolut! Det ska jag göra! ;-) Men varför skriver du inte det till henne själv i en kommentar i hennes blogg!? ;-)

2007-03-31 @ 18:24:27
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0