Fredagen den 9 mars 2007

Jobbade precis som vanligt i dag också förstås. Även i dag så var vi en personal färre än normalt, eftersom en av kollegorna var och vikarierade i vår annexskola. Jag var i skalen halva dagen, och sen så var jag i disken. Vi serverade kycklingwok i dag. Inget speciellt hände, utan allt flöt på bara bra. En ganska så hektisk dag var det i och för sig, men ändå mycket lugnare än vad det var i går.


 

Åkte hem direkt efter jobbet. Ingen var hemma när jag kom hem i dag. Jag höll sen på som vanligt och fixade med allt möjligt här hemma under eftermiddagen. Varvade lite med datorstunder också.


 

Vid halvsextiden så kom Borzko hem från jobbet. Då åt bara han och jag middag tillsammans för en gångs skull. Sen så duschade han och gjorde sig i ordning.


 

Jenny kom hem vid sextiden. Hon hade sin kompis Pauline med sig. De skulle inte ha någon middag, för de skulle bort på en födelsedagsmiddag senare. De gjorde sig bara i ordning inför kvällen.


 

Vid kvart i sju så åkte Borzko iväg och hämtade Jimmy på jobbet när han slutade klockan sju. De åkte också en sväng till Hemköp i Centrum på vägen hem och köpte chips och glass till kvällen. De var hemma vid halvåttatiden. Jimmy duschade och gjorde sig i ordning. Borzko åkte iväg en liten sväng igen och tankade bilen.


 

Jenny och Pauline åkte iväg med tunnelbanan vid halvåttatiden. De skulle först iväg på en födelsedagsmiddag och sen så skulle de vidare på en fest efter det.


 

Vid åttatiden så satte sig jag, Jimmy och Borzko uppe i vardagsrummet. Vi tittade på "Lets Dance". Jimmy och jag hade givetvis våra datorer med oss också. Och så åt vi chips och glass. Jag bloggade mina EFIT-kort från i går också.


 Sen så tittade vi på humorprogrammet "Hjälp", och sen på andra delen av "Lets Dance". Efter det så tittade vi på "Så ska det låta" som vi hade spelat in tidigare. Och sen så tittade vi på "Nöjesnytt: Melodifestivalen 2007". Nu sitter vi och tittar på reprisen av standupcomedy-programmet "Stockholm Live". Och efter det så är det väl strax dags för sängen.  

Kommentarer
Postat av: Snurran

Och nu ska vi fira helg, skönt! En annan sak som känns väldigt bra är att vi blir fulltaliga på måndag - om ingen annan trillar dit förstås..*peppar, peppar*
Ha en bra helg! *kram*

2007-03-10 @ 11:48:53
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, min helg har varit jättebra hittills! Nu blir det restaurangbesök och melodifestivalfinalstittande och dubbelt födelsedagsfirande med släkten! ;-)

Ja, vi får hoppas att alla på jobbet kan hålla sig friska ett tag nu så vi kan få vara fulltaliga ett tag...

Ha en fortsatt trevlig helg du också! *Kram*

2007-03-10 @ 14:40:52
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Crazypill

"Hjälp" är ganska kul...

2007-03-10 @ 15:17:41
URL: http://crazypill.blogg.se
Postat av: Bim

---> Crazypill: Ja, ibland är det otroligt bra och roligt! Men tyvärr så är det ibland också jättedåligt... ;-)

2007-03-10 @ 15:20:19
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0