Lördagen den 17 mars 2007

Mobilen larmade klockan sju i morse som vanligt på mina lediga dagar. Gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Sen så blev det gröt och fika till frukost som vanligt. En liten datorstund blev det också. Borzko gick upp vid kvart över åtta. Han genomgick sina morgonbestyr och åt sen också frukost. Jimmy hade kommit hem vid halvsjutiden efter sitt nattpass mellan nio och sex, så han skulle sova till ettiden. Jenny vaknade och gick upp vid niotiden. Hon åt frukost då.


Vid kvart över nio så gick Borzko iväg till Farstahallen för att träna. Och strax efteråt så gick Jenny och jag till Centrum. Först så gick vi till SolAkuten där vi solade i en halvtimme var. Sen så gick vi till Torget där jag köpte tulpaner för att ha med mig hem till min Mamma på kvällen. Och sen så gick vi till HemKöp där vi köpte allt det ätbara till Jennys födelsedagsmiddag för sina tjejkompisar på kvällen.


Kom hem vid elvatiden igen. Då satte sig både Jenny och jag en stund i köket med våra datorer. Vid tolvtiden sen så åt jag och Jenny lite lunch. Borzko kom hem från gymmet vid halvettiden. Och då åt han lite lunch.


Borzko stack sen iväg en sväng med bilen för att tanka den, fylla på olja, vatten, m.m, och kolla den lite. Jenny och jag satte igång med att förbereda allting till hennes middag. Vi gjorde i ordning köttfärsen och vi skar alla grönsaker, hällde upp allt i skålar, och förberedde så mycket som vi kunde.


Jimmy vaknade och gick upp vid ettiden. Han åt frukost, och sen så duschade han och gjorde sig i ordning. När han var klar så satt han vid datorn på sitt rum. När Jenny och jag var klara med alla förberedelser av maten så satt vi vid våra datorer i köket en stund. Sen så höll vi alla fyra på med lite allt möjligt.


Jenny skulle ju sen klockan sex ha födelsedagsmiddag och karaokekväll med sina tjejkompisar. De skulle vara cirka tio stycken här. Först skulle de äta tacos till middag, sen skulle de sjunga karaoke. Och sen senare så skulle de iväg in till stan på en fest. Senast klockan tolv hade Jenny lovat att de skulle vara härifrån.


Vid fyratiden sen så åkte Borzko och jag iväg med bilen. Vi åkte hem till min Mamma och Pappa som bor i Örby. Vi gick in en stund, och sen vid strax före fem så gick vi iväg till en kvartersrestaurang nära dem som heter "Örby Bar & Kök". Där bjöd sen Mamma och Pappa på middag. Jag åt Scampi Indiana (scampi med currysås och ris). Till efterrätt så blev det glass och kaffe.






När vi var mätta och nöjda så gick vi hem till Mamma och Pappa. Sen så satt vi där och spelade Canasta hela kvällen. Vi hann med tre spel, jag och Mamma vann ett spel, och Borzko och Pappa vann två spel. Vid kvart över elva så ringde Jenny och sa att de var på väg in till stan till en fest. Så då åkte Borzko och jag hemåt.






Jimmy var hemma när vi kom hem. Han hade varit hemma hela kvällen och ätit och varit lite med alla tjejerna. Det var städat, diskat och undanplockat jättefint hemma. Jenny hade med hjälp av tjejerna och Jimmy verkligen skött sig.


Borzko satte sig framför teven och slökollade lite. Jag satte mig en stund med datorn i knäet innan det var sängdags vid ettiden.


Kommentarer
Postat av: Anna

Vad undebart att ha föräldrar som åker iväg när man ska ha lite fest ... :) snällt av er verkligen.
Bara vänta till hon fyller 18.. då är det väl krogen som gäller ;P

2007-03-18 @ 09:05:17
Postat av: Bim

---> Anna: Ja, vi var ju inte så långt bort om det skulle hända något... ;-) Tar ju bara tio minuter med bilen. Hon väntar verkligen på att hon ska bli arton. Så hon kan gå på krogen, och framförallt på ställen som man kan gå ut och dansa på! För det älskar hon! ;-)

2007-03-18 @ 09:07:54
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Niclas

Kanon dotter som du verkligen kan lita på... Idag är hon väl sliten kan jag tänka. Såg i hennes blogg att hon hade en lyckad kväll...

/Niclas

2007-03-18 @ 09:18:55
URL: http://niclasp.blogspot.com/
Postat av: Bim

---> Niclas: Ja, jag litar verkligen på henne. Hon är väl i och för sig ingen ängel... Men hon är ändå en jättebra toppentjej. Hon dricker inte heller, trots att många av hennes kompisar gör det. Något lite har det väl hänt att hon har druckit ett par gånger, men hon har aldrig kommit hem full. Om det nu kommer att hända, så är det ändå skönt att hon har blivit så pass stor nu, värre om hon skulle kommit hem full som 13-14-åring som många tyvärr gör... Jag är oerhört stolt och glad över henne, och även över hennes bror. Framförallt är de bra människor, med empati och medkänsla, respektfulla och hänsynstagande, och det är väl ändå det viktigaste. Sen har de väl självklart "fel" som vi alla andra, men det är ju inga änglar man vill ha som barn, eller hur!?

2007-03-18 @ 09:26:12
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: KulleN

Tack :)

2007-03-18 @ 11:42:00
Postat av: Bim

---> KulleN: :-) ;-) :-D

2007-03-18 @ 11:43:50
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Jenny Kullin

Vilka fina ord om oss Mamma !!!
Men vi kanske är så fina barn tack vare DIG?
tack för att du litade på mig igår!
Hade den bästa kvällen på mkt länge.
Massa pussar o kramar från Din dotter :D

2007-03-18 @ 11:44:15
URL: http://jennykullin.blogg.se
Postat av: Bim

---> Tufsan: Tack! :-) Nu blir jag ju nästan lite rörd! ;-)Älskar dig (och Jimmy!) så otroligt mycket! Puss och kram från Mamsi! :-D

2007-03-18 @ 11:47:10
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: finkan

Härligt med tjejkväll för Jenny och skönt att komma hem till ett städat hem *ler*

2007-03-18 @ 21:28:56
URL: http://finkans.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Finkan: Absolut! ;-)

2007-03-18 @ 21:39:07
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Natalie

Kul att vara Jimmy med alla snygga tjejer omkring! ;-)

2007-03-19 @ 09:09:04
Postat av: Bim

---> Natalie: Hihihi! Ja, han hade det nog rätt så bra! ;-)

2007-03-19 @ 14:35:16
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0