Lördagen den 31 mars 2007

Mobilen larmade klockan sju som vanligt på mina lediga dagar. Jag gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Sen så blev det frukost och lite nyhetsläsning i datorn. Borzko hade redan gått upp klockan fyra och åkt iväg för att jobba extra i dag. Jimmy kom hem vid halvåtta från sitt nattpass, och han la sig då direkt för att sova. Jenny och Robin sov.

 

Vid strax före nio så gick jag iväg. Jag gick till Centrum och till SolAkuten. Där solade jag i en halvtimme som vanligt. Och som vanligt också så var det lika underbart skönt att ligga där i värmen och drömma sig tillbaka till Thailand.

 

Sen så gick jag direkt därifrån hemåt, men bara till parkeringen, och så tog jag bilen och körde iväg mot Länna och till Willys. Lugnt och skönt på Willys så pass tidigt på förmiddagen. Men tråkigt att handla själv. Jag brukar alltid försöka att få någon familjemedlem med mig, det är mycket roligare då, och så är det skönt att få hjälp med ipackningen av alla varor. I dag blev det sju fulla plastkassar, och det gick på cirka elvahundra kronor.

 

När jag kom hem igen så hade Jenny och Robin precis vaknat och gått upp. De åt frukost då vid elvatiden. Jag packade upp allt som jag hade handlat i frys, kyl, skafferi och städskåp. När jag var klar så åt jag en liten lätt lunch och tog en fika.

 

Efter det så bytte jag lakan i alla sängar och bytte alla handdukar. Klockan ett så gick jag ner till tvättstugan, för jag hade bokat två maskiner mellan ett och fyra. Tvättade alla lakan, alla handdukar, och en del kläder. Emellan nerspringningarna till tvättstugan så höll jag på och fixade, donade, grejade, plockade, pysslade, och ordnade med lite allt möjligt och omöjligt här hemma. Bland annat så rensade jag ur lite ur köksskåpen, slängde lite grejer, och ställde i ordning.

 

Jenny höll på en stor del av dagen och städade på sitt rum. Hon var också med mig ner i tvättstugan och hjälpte till att vika lakan. Och så pluggade hon lite. Och duschade och gjorde sig i ordning.

 

Borzko kom hem från jobbet vid halvfyratiden. Han duschade och gjorde sig i ordning då så klart.

 

Jimmy vaknade och gick upp vid fyratiden. Han duschade då och gjorde sig i ordning.

 

När alla var klara och den sista tvätten var upphämtad så åt vi alla fyra middag tillsammans vid halvfemtiden. Satt en stund och pratade allihopa också.

 

Efter middagen så gick Jenny iväg till tunnelbanan och åkte hem till Robin. Sen så skulle de vidare på fest. Och senare så ska hon sova hos Robin i natt.

 

Borzko åkte iväg en sväng till OKQ8 och tankade bilen, tvättade bilen i en automattvätt och kollade luft, olja, vatten, med mera. Han tog också en sväng till HemKöp i Centrum och köpte lite chips och godis till kvällen.

 

Jimmy satte sig efter middagen på sitt rum vid datorn, och där satt han sen tills det var dags för honom att åka till jobbet. Vid niotiden sen så stack han iväg med bilen för ännu ett nattpass på McDonalds mellan tio i kväll till sju i morgon bitti.

 

Borzko och jag satte igång en DVD-film. Det blev: "Beck - Advokaten". Den var bra, som alla Beck-filmer är.

 

Sen blev det lite allmänt slötittande på teve resten av kvällen. Och samtidigt lite allmänt slösurfande i datorn.  


Kommentarer
Postat av: Angela

Jag vet minsann en till som varit duktig i dag ;-)

2007-03-31 @ 23:30:50
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Bim

---> Angela: Tja, hyfsat i alla fall! ;-) Storhandling, rensning i köksskåpen, byte av lakan och handdukar, tvättstugan i tre timmar, och lite allmänt plockande här hemma blev du ju! :-) Och det ska bli ännu mera nytta gjort här i dag! Tråkigt men skönt när det är gjort. ;-)

2007-04-01 @ 08:27:34
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Snurran

Vad duktig du är - trist att ha tvättstugan en sådan härlig dag...Ser här ovan att du får gå en snabbkurs i Italienska också, när ska du hinna det? ;-)

2007-04-01 @ 16:08:19
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, trist men nödvändigt ibland... Skönt när det är gjort. :-) Jag tog bort den italienska SPAM-kommentaren. Jag har ju som du sa ändå inte tid till det! ;-) I dag har jag faktiskt också gjort en massa nytta! Men i dag hade jag hjälp och sällskap av Borzko också! Och så smet jag iväg ut i solen i två timmar och fotograferade! Så bloggen blir lite roligare i dag! :-)

2007-04-01 @ 16:12:29
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0