Måndagen den 19 mars 2007

Måndag igen, och jobb igen som vanligt förstås. I dag var vi, för ovanlighetens skull, faktiskt fulltaliga, och det kändes ju skönt. Jag är, den här veckan, först i skalen och fixar grönsakerna, och sen så är jag försteman i stora matsalen. Vi serverade spaghetti och köttfärssås i dag. Allt flöt på bara bra, och inget speciellt hände.

 

Åkte hem direkt efter jobbet. Borzko hade ledig dag i dag, så han var hemma när jag kom hem. Han hade, även den här veckan, tagit hand om veckostädningen i dag. Jag höll som vanligt på och fixade med lite allt möjligt här hemma när jag kom hem.

 

Vid halvfyratiden så åkte Borzko iväg med bilen. Först hämtade han upp Jimmy på jobbet klockan fyra, sen så körde Jimmy till Borzkos jobb, och där hämtade Borzko hem sin lastbil inför morgondagens jobb. Sen så kom de båda hem vid halvfemtiden. Jenny kom hem från skolan ungefär samtidigt.

 

Vid femtiden så åt vi alla fyra middag tillsammans för ovanlighetens skull. Trevligt att sitta alla fyra och äta och prata. Efter middagen så åkte Jimmy och Jenny iväg en sväng med bilen. Jimmy hade råkat att ta hem nycklar från jobbet, som han åkte och lämnade. Jenny följde med, och så åkte de förbi en klasskompis till henne där hon hämtade några papper som hade med skolan att göra.

 

Sen så satt Jenny på sitt rum och pluggade. Jimmy satt på sitt rum med sin dator. Jag satt i köket med min dator. Och Borzko satt i vardagsrummet och tittade på sport på teve.

 

Vid åttatiden så hjälptes Jimmy och jag åt att göra fruktsallad. Och sen så småningom så flyttade vi alla upp till vardagsrummet. Vi tittade på: "C.S.I." och så åt vi fruktsallad med lättvaniljyoghurt. Mysigt att sitta ihop allihopa, för andra gången denna dag.

  

Kommentarer
Postat av: Snurran

Åh, nu blev jag sugen på DET igen..! fast det var inte så länge sedan vi hade det här hemma ;-)

2007-03-20 @ 17:03:58
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Snurran

och helt plötsligt har min adress äntligen börjat synas!

2007-03-20 @ 17:04:39
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, hos oss så var det jättelänge sedan vi åt det! Så det var så himla gott! :-)

2007-03-20 @ 17:33:07
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, jag såg det häromdagen! Och jag skrev det till dig i en svarskommentar! Men du kanske inte såg den! ;-)

2007-03-20 @ 17:33:54
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0