Måndagen den 26 mars 2007

Måndag igen och jobb igen då förstås som vanligt. Kallt på morgonen, två minusgrader, och bilrutorna fick skrapas rena från is. Personalen var fulltalig i dag, även i annexskolan, så vi slapp skicka ner någon dit för att vikariera. Den här veckan så är jag först i skalen och fixar grönsakerna, och den andra halvan av dagen så är jag i diskplocken/grovdisken. Vi serverade lasagne i dag. Och så vår salladsbuffé förstås. En ganska så hektisk dag blev det i diskrummet i dag, men allt flöt ändå på bra, och ingenting speciellt hände.

 

Åkte hem direkt efter jobbet. Både Borzko, Jimmy, och Jenny var hemma när jag kom hem. Borzko hade ledig dag från jobbet i dag. Han hade tagit hand om veckostädningen i dag. Jimmy hade också en ledig dag från jobbet. Han hade sovit till elva, och sen mest suttit vid datorn. Jenny hade gått i skolan på förmiddagen, och sen så hade hon varit hos tandläkaren.

 

Jenny och jag gick en sväng till Centrum. Jag handlade DVD-skivor + fodral på Clas Ohlson. Och så köpte jag två svarta toppar på Gina Tricot. Jenny handlade också några saker. Njöt gjorde vi också av solen och den underbara värmen som i dag äntligen kom till Stockholm!

 

Borzko stack iväg en sväng till jobbet för att lasta upp sin lastbil, och hämta hem en bil till i morgon. Jenny stack iväg hem till Robin, och hon skulle även äta där. Så det blev bara Jimmy och jag som åt middag tillsammans i dag.

 

Efter maten så satte jag mig med min dator i Jimmys rum. Sen så satt jag och lärde mig att lägga upp filmer från digitalkameran och mobiltelefonen till YouTube och sen till bloggen. Tänkte att det kanske kunde vara kul att lägga upp lite små filmer i bloggen ibland.

 

Borzko kom tillbaka från jobbet vid sjutiden. Resten av kvällen så tittade han på ishockey på teve. Jimmy stack iväg vid halvniotiden. Han lånade bilen, och skulle träffa en kompis i Hagsätra. Jag satt vid datorn större delen av kvällen. Jenny kom hem från Robin vid tiotiden. En liten pratstund med henne blev det innan det var dags för sängen.

 
(Och jag lyckades inte blogga detta i går kväll, för blogg.se krånglade hela tiden. Så därför kommer gårdagens dagbok i dag istället.) 

Kommentarer
Postat av: Niclas

Funderade tidigare på idag att du inte lagt in något måndags inlägg. Var inne här en sväng från jobbet.
Lite komiskt att du höll på med YouTube igår. Jag fixade samma sak i söndags kväll. Har heller aldrig använt YouTube tidigare. Men nu vet jag hur det funkar.

2007-03-27 @ 19:01:14
URL: http://niclasp.blogspot.com/
Postat av: Bim

---> Niclas: Jaså!? Vilket sammanträffande! ;-) Jag tänkte att det kanske kunde vara kul att lägga in någon liten film någon gång. Det var ju faktiskt lättare än vad jag trodde.

Tänkte att jag skulle lära mig Power Point också, så man kanske kan göra lite roliga bildspel när jag lägger in fotografier istället för att bara lägga in dem som jag gör nu. Kan du Power Point?

2007-03-27 @ 19:04:37
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Niclas

ja jag använder mycket power point i jobbet... Jag går ju på mycket på möten och redovisar. Då använder man laptop och power point jämt. Lite skillnad mot gamla hederliga overhead som man använde förr.

2007-03-27 @ 19:12:16
URL: http://niclasp.blogspot.com/
Postat av: Bim

---> Niclas: Okej! Då kanske jag kan fråga dig om jag behöver hjälp?! ;-) Jag har tänkt mig att göra bildspel av fotografier och lägga i bloggen. Då lägger jag upp bildspelet på comhes ftp-server och så länkar jag från bloggen dit. Jag vill ha det så att man klickar på länken och så öppnas bildspelet direkt i ett nytt fönster. Jag har fått tips om att det ska kunna fungera så. Eller!? ;-)

2007-03-27 @ 19:14:57
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Niclas

ja men jag tror att du måste kalla filen för index som du lägger på din server plats. Annars öppnas en ruta och sen får man välja ikon som ska klicka på. Iallafall om du har flera filer på er server plats hos com hem.

2007-03-27 @ 19:25:46
URL: http://niclasp.blogspot.com/
Postat av: Bim

---> Niclas: Okej. Jag ska ha flera filer på servern. Jag vill inte att det ska vara så att man måste klicka på en ikon. Jag kan ju inte det här så bra... Jag ska visa vad du har skrivit för Jimmy. Men tyvärr så träffar jag inte honom förrän på fredag. Han jobbar eftermiddags/kvällspass nu i några dagar, så då går vi om varandra.

2007-03-27 @ 19:31:05
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Niclas

det där fixar du... det är jag övertygad om... du får prova dig fram så löser du det nog.

2007-03-27 @ 19:38:54
URL: http://niclasp.blogspot.com/
Postat av: Bim

---> Niclas: Hahaha! Vi får väl se! Men tack för att du tror på mig! ;-)

2007-03-27 @ 19:41:00
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0