Onsdagen den 21 mars 2007

Jobbade förstås som vanligt i dag också. I dag hade vi frånvaro igen. En av kollegorna var frånvarande större delen av dagen. Samma arbetsuppgifter för mig i dag som tidigare i veckan: fixande av grönsaker i skalen halva dagen, och sen försteman i stora matsalen den andra halvan av dagen. I dag serverade vi fisksoppa + mjukt bröd och skivad ost. Och så salladsbuffén förstås också. Det blev en hektisk dag, men allt flöt ändå på bara bra, och inget speciellt hände.

 

Åkte hem direkt efter jobbet. Höll som vanligt på här hemma och fixade med lite allt möjligt, och så varvade jag med lite tid vid datorn. Började också att läsa lite i ny bok: "Mamma sa att jag var sjuk" av Julie Gregory.

 

Jimmy kom hem från jobbet vid femtiden, och sen så kom Jenny hem från skolan vid halvsextiden. Vi tre åt då middag ihop vid halvsextiden, och satt och pratade en stund. Sen så duschade Jimmy och gjorde sig i ordning, och satt sen vid datorn. Jenny duschade också och gjorde sig i ordning, och sen så satt hon också vid datorn. Jag varvade återigen fixande här hemma, med datorn, och boken.

 

Vid sjutiden så gick vi alla tre ut till bilen. Och så skjutsade Jimmy och jag iväg Jenny hem till Andreas i Huddinge, där hon även skulle sova i natt. Lämnade av henne hos honom, och sen så åkte vi hem till Farsta igen. Stannade till i Centrum och gick in på HemKöp. Mejerivaror och frukt för cirka 200:- kronor i två plastkassar blev det. Kom hem vid åttatiden igen.

 

Borzko hade kommit hem strax efter sju. Han hade ätit middag, och sen duschat och gjort sig i ordning. Resten av kvällen så satt han i vardagsrummet och tittade på sport på teve, mest på ishockey. Jimmy satt större delen av kvällen på sitt rum vid datorn. Och jag satt större delen av kvällen i köket med datorn och boken.

 

-------------  

 

Och i dag så är det vårdagsjämning. :-) Och så har exakt hälften av arbetsdagarna på vårterminen gått, 53 av 106. :-) Och så är det bara tre dagar tills vi ställer fram klockorna till sommartid. :-)

 

Så här skrev jag i ett blogginlägg för exakt ett år sedan: (Länk till inlägget.) Jag känner mig inte alls lika vinter/vår-deppig i år som jag tydligen var förra året. Fast jag längtar så klart något otroligt efter vår, sol, och värme!


Kommentarer
Postat av: Anonym

Jag tror att Thailandsresan har gjort susen mot vinter/vår trötthet/deppighet, i alla fall känner jag det så. Likadant förra året när vi var iväg så här års, det blir en injektion med sol och värme. Men visst längtar man till sol och värme här hemma nu!!!

2007-03-21 @ 21:57:14
URL: http://annebelle.blogg.se
Postat av: Bim

---> Annebelle: Ja, det kanske är därför som jag inte känner mig lika trött, deppad och ledsen som förra året! :-) Men man längtar ju något helt otroligt nu i alla fall! ;-)

2007-03-21 @ 22:00:19
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0