Onsdagen den 28 mars 2007

Jobbade som vanligt i dag igen förstås. Fulltalig personalstyrka i dag också. Samma arbetsuppgifter i dag med, först i grönsaksberedningen och sen i diskplocken/grovdisken. I dag blev det en lite lugnare dag än vad det var måndag och tisdag, för det var sju klasser borta i dag. Och vi hade också mer hjälp i disken. Allt var bara bra, och inget speciellt hände.


Åkte hem direkt efter jobbet. Jenny kom hem precis samtidigt från skolan. Hon duschade och gjorde sig i ordning. Jag höll på och fixade lite här hemma, satt lite vid datorn, och gjorde mig också i ordning.


Vid halvfyratiden sen så gick vi båda två iväg till Centrum och till Tunnelbanan för att åka in till stan. Vi skulle ju gå och se "Lena & Orup" på ChinaTeaterna klockan åtta, men det var ju ett helt fantastiskt väder, så vi bestämde oss för att åka in tidigt och strosa runt och äta på stan.


Vi gick av vid Medborgarplatsen och så promenerade vi in mot City. Vi åt glass på vägen, och vi drack också kaffe på vägen. Vi kikade in i alla möjliga butiker. Jag handlade ingenting i dag, men Jenny handlade lite smågrejer.


(Bilden tagen från takterassen på Åhléns City.)


Så småningom så hamnade vi på Espresso House vid Stureplan där vi åt middag och fikade. Vi hade ätit så mycket smått och gott tidigare, så det blev bara varsin varm macka till middag, och så lite fikabröd till efterrätt. Min varma macka var med mozzarella, pesto och paprika. Jenny åt med ost och skinka. Och efteråt så delade vi på en cheesecake muffins och en peanut chocolate chip cookie.


Dagens kändisspotting:

Rickard Wolff gick och drog en barnvagn vid Slussen.

Blossom Tainton kom cyklandes vid Slussen.

Sanna Bråding gick över bron mellan Gamla Stan och City.

Stefan Sundström gick mellan Hötorget och Drottninggatan.


Klockan åtta så började föreställningen på ChinaTeatern vid Berzelii Park. Tyvärr så hade vi balkongplatser, så vi satt lite långt ifrån, men vi såg rätt så bra ändå. Den höll på i nästan tre timmar inklusive paus, så den var slut strax före elva. Vi promenerade då till Tunnelbanan, och hade tur att den kom precis, så vi var hemma vid halvtolvtiden.


Jimmy hade precis kommit från jobbet då, han hade jobbat ett pass mellan halvtre och halvelva. Borzko sov när vi kom hem. Han hade kommit hem från jobbet vid sjutiden, och sen så hade han tittat på fotbollsmatchen mellan Sverige och Irland på teve.


Jag somnade vid tolvtiden. Trött och nöjd efter en mycket trevlig eftermiddag/kväll med Jenny på stan, och en jättebra show.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0