Onsdagen den 7 mars 2007

Jobb som vanligt i dag förstås. Men det var ju ingen vanlig dag i dag, för det var ju min födelsedag! ;-) Fyrtiosex år fyllde jag ju i dag. Bara nitton år till pension! ;-)


 

Dagen började ju med uppgång klockan halvfem som vanligt. Dusch och iordninggörande som vanligt förstås och sen iväg till jobbet vid strax efter halvsex. Jag var i skalen på morgonen och fixade grönsaker, och resten av dagen så var jag i disken. Vi var en kvinn kort i dag också, för en av kollegerna fick åka ner till annexskolan och vikariera där.


 

Jag blev uppvaktad av mina kära arbetskamrater med en bukett tulpaner.






 

Och i gengäld så bjöd jag på två sorters glass till eftermiddagsfikat.







 

Vi serverade kycklingsoppa och mjukt bröd med pålägg i dag. Allt flöt på bara bra under dagen, trots personalbristen, och inget speciellt hände.


 

Åkte hem direkt efter jobbet. Möttes av synen av en stor bukett med tjugo röda rosor som stod på köksbordet. Borzko hade varit hemma under dagen och ställt den där.







 

Höll på och fixade med lite allt möjligt här sen under ett par timmar. Pratade en del i telefon också. Sen klockan fyra så gick jag till Centrum och mötte upp med Jenny som kom med tunnelbanan från skolan. Hon kände sig bättre från sin förkylning i dag, så hon hade gått till skolan i dag.


 

Först så gick vi till Wedins där jag köpte mig ett par nya skor. Typ promenadskor / finare gympaskor. 300:- kostade de.







 

Sen så gick vi till Systembolaget där jag köpte lite drickbart inför helgen när släkten kommer för att fira min födelsedag, som alltså är i dag, och Jennys födelsedag, som är på tisdag. Jag köpte även fem stycken miniatyrvodkaflaskor till min lilla samling i barskåpet, för det var tre stycken i setet som jag inte hade förut.







 

Ett besök på Apoteket blev det också där Jenny handlade. Efter det så gick vi till "Sam & Co Sushi" och åt middag. Vi delade på en femtonbitars sushi-tallrik.









 



Varsin kulglass på vägen hem blev det också. Väl hemma igen så satte sig både Jenny och jag vid köksbordet med våra datorer. Jenny pluggade lite. Jag svarade på kommentarer och mail som jag hade fått.


 

Vid kvart över sju så stack sen Jenny iväg. Hon skulle åka till sin kompis Pauline i Hagsätra och sen sova där i natt. I morgon har de Idrottsdag och då ska de ut till Flottsbro och åka skidor, och de skulle få skjuts dit i morgon bitti, så därför sover Jenny där.


 

Vid halvåtta så kom både Borzko och Jimmy hem från jobbet. Borzko hade hämtat upp Jimmy på vägen hem. Jimmy hade ätit på jobbet så han duschade bara. Borzko åt middag och sen så duschade han.


 

Sen så ringde de från Jimmys jobb och frågade om han kunde jobba extra i natt, och de ville han. Borzko var snäll och körde honom dit så att han åtminstone hann med att vara hemma en liten stund. De åkte vid niotiden för Jimmy skulle jobba mellan tio i kväll till klockan sju i morgon bitti.


 

Nu blir det bara lite softande här vid datorn resten av kvällen. Det har varit en trevlig födelsedag, och jag känner mig firad i dag, trots att jag egentligen inte hade tänkt att fira något i dag. På lördag så blir ju, som sagt var, både Jenny och jag, firade av familj och släkt. Det ska bli trevligt och roligt.  


 

Och tack för alla gulliga kommentarer här i bloggen! Och tack för alla mail! Och tack för alla sms! Och tack för alla mms! Och tack för alla telefonsamtal! Och tack för alla grattiskort!


Kommentarer
Postat av: Snurran

Men BIM, börjar du bli senil!? Halv fem brukar du gå upp! ;-)

2007-03-07 @ 22:22:42
Postat av: Anonym

Vilken lyckad dag! Själv har jag drygt 2 år kvar tills jag blir 46. Jag gillar att fylla år. Varje anledning till att fira är ju bra! Sushin såg underbart god ut. Här i Nyköping kan man inte få tag i riktig sushi och inte heller i Ben o Jerrys glass. Man får kanske ta och flytta?

2007-03-07 @ 22:23:27
URL: http://annebelle.blogg.se
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, tydligen så börjar jag bli senil... Jag har ändrat nu...

2007-03-07 @ 22:26:41
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Annebelle: Ja, det var en lyckad dag! Och ändå så har jag ju det "riktiga" firandet kvar på lördag! Sushin var jättegod! Ja, flytta du! Sushi och Ben&Jerrys-glass är viktigt! ;-)

2007-03-07 @ 22:27:50
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Snurran

Okey, skönt att se att ordningen är återställd, hihi! Den där sushin såg faktiskt jättegod ut, den kanske man t.o.m kunde "lura" i gubben.. :-)

2007-03-07 @ 22:35:29
Postat av: annebelle

Jätteviktigt!!! fniss fniss

2007-03-07 @ 22:36:27
Postat av: Angela

Som sagt... med viss risk för att bli tjatig...GRATTIS igen! Fina rosor från Borzko - så gulligt att anstränga sig så. Det uppskattar vi ;-)

2007-03-07 @ 22:36:41
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: blondinbella

GRATTIS :D

2007-03-07 @ 23:39:05
URL: http://blondinbella.blogg.se
Postat av: Anonym

Vilken härlig dag du har haft! Stort GRATTIS =D

2007-03-08 @ 17:27:23
URL: http://agapi.blogg.se/
Postat av: Anonym

Vilken härlig dag du har haft! Stort GRATTIS =D

2007-03-08 @ 17:27:28
URL: http://agapi.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, lura honom du! ;-)

2007-03-08 @ 18:11:21
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Annebelle: ;-)

2007-03-08 @ 18:11:46
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Angela: Ingen risk att du är tjatig! Grattis-hälsningar kan man aldrig få för många av! ;-) Ja, jag uppskattade verkligen rosorna! :-)

2007-03-08 @ 18:12:54
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> BlondinBella: Tack ska du ha! :-)

2007-03-08 @ 18:13:21
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> "agapi": Ja, en jättehärlig dag var det! Och tack! :-)

2007-03-08 @ 18:14:00
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> "agapi: ;-)

2007-03-08 @ 18:14:20
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0