Söndagen den 18 mars 2007

Mobilen larmade klockan sju i morse precis som nästan alla mina lediga dagar. (Jag var vaken en stund vid halvfyratiden också när Jenny kom hem från festen som hon var på.) Gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Sen så blev det frukost och lite nyhetsläsning i datorn. Borzko gick upp vid kvart över åtta. Han genomgick sina morgonbestyr och åt sen förstås också frukost.

 

Vid kvart över nio så gick Borzko iväg till Farstahallen för att träna. Jag hade ju tänkt mig en förmiddagspromenad i dag, men jag avstod på grund av vädret. Hård blåst, endast en plusgrad, nederbörd i form av snö/slask/regn, lockade mig inte direkt. Jag satte mig vid köksbordet med datorn istället. Läste lite i min bok också.

 

Vid halvelvatiden så vaknade Jenny och gick upp. Och vid elvatiden så vaknade Jimmy och gick upp. Vi åt då alla vid elvatiden, de åt frukost, och jag åt lunch. Sen så duschade de båda två, och så gjorde de sig i ordning.

 

Vid tolvtiden så åkte jag, Jimmy, och Jenny iväg med bilen till Willys i Länna. I dag blev det bara en liten storhandling, cirka femhundra kronor gick det på. Vi var hemma vid ettiden igen. Borzko hade precis kommit hem från gymmet då. Han åt lite lunch när han kom hem.

 

Sen så höll alla på lite med sitt på eftermiddagen. Jimmy satt mest på sitt rum vid datorn. Han röjde också ur och rensade i ett skåp i sitt rum. Jenny pluggade en hel del, och satt också vid datorn. Borzko tittade lite på sport på teve i vardagsrummet. Jag satt med datorn i köket, och jag läste också lite i min bok.

 

Vid tretiden så åkte Borzko hem till sin Mamma Dragica i Hallunda på sitt sedvanliga söndagsbesök. Vi andra fortsatte göra det vi hade gjort tidigare, fram till fyratiden.

 

Vid fyratiden så åt vi tre middag tillsammans. Vi åt resterna från Jennys tjejmiddag i går, alltså Tacos. Vi kompletterade lite bara med sånt som saknades. Efter middagen så satt vi återigen vid våra datorer.

 

Vid sextiden så flyttade Jimmy och jag upp till vardagsrummet med våra datorer. Vi satt och slökollade på "Sing A Long" på TV3. Vid sjutiden så tog Jimmy och Jenny bilen ner till Centrum och var på Konsum och handlade lite gott att äta på kvällen. För min del så blev det Ben & Jerrys-glass och chips. Och så vindruvor som vi hade handlat på Willys tidigare.

 

Sen så satt vi alla tre uppe i vardagsrummet med våra datorer resten av kvällen. Vi åt allt gott som vi hade köpt, pratade, höll på i våra datorer, och så slökollade vi lite på teve. Bland annat så tittade vi på "Parlamentet". Magnus Betnér och Johan Glans är ju så roliga!

 

-------------  

 

Läs gärna Jennys blogginlägg och titta på de fina bilderna från gårdagskvällens firande med hennes kompisar.

 

Eller förresten, läs alla hennes blogginlägg istället!

 

Sexton fotografier från dagens EFIT kommer i morgon kväll.

 

Och i morgon är det då tyvärr måndag igen... Helgerna går alltid lika otroligt fort...

 

Men det är i alla fall fyra bra saker den här veckan!

- Vårdagjämning på onsdag!

- Halva vårterminen har gått efter onsdagen!

- Löneutbetalning på fredag!

- Omställning av klockorna till sommartid på lördag!

 

-------------  


Kommentarer
Postat av: Anonym

Ja, men det är ju en riktig höjdarvecka som väntar - eller hur. Sommartid!!

2007-03-18 @ 21:29:57
URL: http://annebelle.blogg.se
Postat av: Snurran

Tänk att halva terminen redan gått (för dig, jag ska ju jobba ett par extraveckor..) Det går fort när man har roligt! ;-)

2007-03-18 @ 21:40:10
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Annebelle: Absolut! Härligt! ;-)

2007-03-18 @ 21:45:53
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Snurran: Har du sett? Nu syns din bloggadress i kommentarerna igen! :-)

2007-03-18 @ 21:48:01
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Ahnna

Bra med 4 positiva saker!! Man ska alltid se det positiva i det negativa*ler*/ Ahnna

2007-03-19 @ 16:46:05
Postat av: Bim

---> Ahnna: Ja, jag försöker att se det positiva, men ibland är det svårt. ;-)

2007-03-19 @ 17:40:18
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0