Tisdagen den 20 mars 2007

Jobbade som vanligt i dag också. Vi var fulltalig personalstyrka även i dag. Jag hade samma arbetsuppgifter även i dag, först så var jag i skalen och fixade grönsaker, och sen så var jag försteman i stora matsalen. Vi serverade potatisbullar med lingonsylt. Och så hade vi även blodpudding. Allt flöt på bara bra i dag, och inget speciellt hände.

 

Åkte hem direkt efter jobbet. Höll sen på som vanligt här hemma och fixade med lite allt möjligt. Varvade med datorstunder också. Läste också ut boken som jag har hållit på med. Läs gärna recensionen på den i föregående blogginlägg.

 

Jimmy kom hem vid halvfemtiden efter sitt arbetspass i dag mellan sju och halvfyra. Vi två åt då middag tillsammans direkt. Sen så duschade han och gjorde sig i ordning. Efter det så satt han på sitt rum vid datorn mest.

 

Jenny kom hem från skolan vid halvsextiden. Hon åt då middag, och sen så satte hon sig på sitt rum och pluggade, och satt vid datorn.

 

Borzko kom hem från jobbet vid halvsjutiden. Han åt middag då, och sen så duschade han och gjorde sig i ordning.

 

Vid åttatiden så tog vi alla fyra en fika i köket och satt och pratade en stund. Sen klockan nio så blev det uppflyttning till vardagsrummet för en timmes tevetittande: "Desperate Housewives" på Kanal 5.


Kommentarer
Postat av: en trogen läsare

känner du killen som Jenny ska hem till ikväll?

2007-03-21 @ 19:38:02
Postat av: Bim

---> En trogen läsare: Ja, jag känner Andreas som Jenny ska hem till i kväll. Eller känner och känner... Men jag har ju träffat honom en gång i alla fall. Han sov ju över här hos Jenny i förra veckan. Hon skrev ju själv om det i sin blogg, annars så hade jag inte skrivit det här. ( http://jennykullin.blogg.se/1173773979_17_r_idag_d.html ) Det verkar i alla fall att vara en trevlig kille! ;-) Varför undrar du förresten?

2007-03-21 @ 20:34:58
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Anonym

Okej.. var bor han? nej, jag bara undrade känner kanske samma andreas ;D

2007-03-21 @ 21:04:22
Postat av: Bim

---> Anonym: Han bor i Huddinge. Det kan jag skriva, för det vet jag att Jenny har skrivit i kommentarerna i sin egen blogg. Mer vill jag inte specificera, för jag vet inte hur mycket Jenny och Andreas vill att jag skriver.

2007-03-21 @ 21:07:16
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Anonym

Okej ;D
men du jobbar med en mamma till en som heter andreas som bori huddigen ;D är de han?

2007-03-21 @ 21:18:57
Postat av: Bim

---> Anonym: Nej, jag kan lova dig att det inte är han! ;-)

2007-03-21 @ 21:23:43
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0