Torsdagen den 22 mars 2007

Jobbade förstås som vanligt i dag också. Även i dag var en av kollegerna frånvarande, i dag hela dagen. Jag var även i dag först i skalen, och sen försteman i stora matsalen. Vi serverade hamburgare, klyftpotatis, och bearnaisesås i dag. Det blev en väldigt hektisk dag i dag. Tyvärr så tog klyftpotatisen slut, så vi fick servera potatismos till de sista eleverna.

 

Åkte hem direkt efter jobbet i dag. Jimmy var hemma när jag kom hem. Han hade ledig dag i dag, eftersom han skulle jobba natt. Han hade sovit till elvatiden och sen mest suttit vid datorn. Jag höll på som vanligt och fixade med allt möjligt här hemma när jag kom hem. Varvade med datorstunder också.

 

Jimmy och jag åt middag vid halvfemtiden. Sen så blev det datortid för oss båda. Jenny kom hem från skolan vid sextiden. Då åt hon middag, och Jimmy och jag satt med henne och tog en fika samtidigt. Satt och pratade en lång stund också. Sen blev det datortid för oss alla tre.

 

Borzko kom hem från jobbet vid halvåttatiden. Då åt han middag, sen så duschade han, och sen så blev det teve resten av kvällen för honom.

 

Jimmy åkte iväg till jobbet vid åttatiden, för att jobba ett nattpass mellan nio och fem. Han fick låna min bil, så jag får verkligen hoppas att han inte blir sen i morgon bitti, för jag måste ha bilen vid strax efter halvsex.

 

Jag känner mig otroligt trött i kväll... Och jag har jätteont i halsen... Jag ska försöka att komma i säng lite tidigare i kväll. Jenny och jag ska ta en fika och en kvällsmacka vid halvniotiden. Och sen så ska jag försöka att komma i säng en timme tidigare i kväll, redan vid halvtiotiden, eftersom jag inte mår så bra. Skönt i alla fall att det är fredag i morgon.


Kommentarer
Postat av: Snurran

Om du blir sen så vet vi ju var du är dårå! *stressa inte upp dig!* Hoppas att du blir bättre i halsen fort! *kram*

2007-03-22 @ 21:30:30
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Anna Jonsson

Det beror ju på hur man ser på saken...

2007-03-23 @ 10:24:32
URL: http://www.e-gravid.se/
Postat av: Bim

---> Snurran: Och sen blev jag ju inte. Men stressat upp mig hade jag säkert gjort om Jimmy hade varit sen. Bättre i halsen är jag tyvärr inte. *Kram*

2007-03-23 @ 14:34:19
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Anna Jonsson: Jo, självklart! Det beror ju på hur ens liv är uppbyggt. Men jag tycker alltid att det är skönt när det är fredag! ;-)

2007-03-23 @ 14:36:04
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0