Torsdagen den 29 mars 2007

Jobbade förstås precis som vanligt i dag också. Lite trögare än vanligt var det att gå upp klockan halvfem i morse. Jag brukar ju alltid sova mina sex timmar, men eftersom jag inte somnade förrän klockan tolv i går, så blev det ju bara fyra och en halv timmes sömn i natt. Men upp kom jag i alla fall, duschade och gjorde mig i ordning, och sen ut till bilen. Två minusgrader i dag på morgonen också, så rutorna fick skrapas i dag med.

 

Fulltalig personalstyrka i dag också. Samma arbetsuppgifter för mig i dag med. Först grönsaksberedning halva dagen, och sen diskplockning och grovdiskning den andra halvan av dagen. I dag serverade vi gulaschsoppa, mjukt bröd, och pålägg. I dag blev det en hyfsat lugn dag. Vi hade mycket hjälp i disken, och allt flöt på bara bra, och ingenting speciellt hände.

 

Åkte hem direkt efter jobbet. Ingen var hemma när jag kom hem. Borzko jobbade. Jenny var i skolan. Jimmy jobbade ett eftermiddagspass mellan halvtre och halvelva. Jag höll på här hemma sen under eftermiddagen och fixade med lite allt möjligt. Varvade med datorstunder också. Middag åt jag i dag alldeles för mig själv vid fyratiden.

 

Vid halvsextiden så kom Jenny och Robin hem hit en kort stund. Jenny skulle bara hämta lite grejer, och sen så åkte de iväg in mot stan igen. Jenny skulle äta middag hos Robin, och sen så skulle hon också sova där i natt.

 

Jag satt sen med datorn och höll på med lite allt möjligt resten av kvällen. Bloggade tre inlägg bland annat. Läste förstås bloggar och nyheter också. Är lite trött i kväll, och ska försöka att komma i säng lite tidigare.

 

Borzko kom hem från jobbet vid åttatiden. Hans kväll var som vanligt: middag, dusch, och sen sport på teve.

 

Och i morgon så är det då äntligen fredag igen! Wiieee!!!!


Kommentarer
Postat av: Angela

Jag gillar din sista mening - mycket!

2007-03-29 @ 22:07:25
URL: http://www.muller.se/angela
Postat av: Snurran

ja, visst är det skönt med fredag - fast vi har haft en riktigt bra arbetsvecka *jag har förträngt stressen på måndagen och tisdagen ;-D*

2007-03-29 @ 22:08:24
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Angela: Jag också! :-)

2007-03-30 @ 15:47:50
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, fredagar klockan 14.00 är bästa stunden på hela veckan! ;-) Men veckan har faktiskt varit helt okej, i alla fall de tre sista dagarna! :-)

2007-03-30 @ 15:48:38
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Anonym

Hej,
har kikat på trevliga bilder, läst på, vårbilderna är speciellt mysigt. Och bra klädsmak har du ;-)

Hoppas allt är bra och att helgen
skänker ljus och sol i sinn!

Janne

2007-03-30 @ 22:26:36
URL: http://blogg.passagen.se/survivor_in_life
Postat av: Bim

---> Janne: Tack för allt beröm! ;-) Och ha en riktigt trevlig helg nu! :-)

2007-03-30 @ 22:44:35
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0