Dagens Dagbok - Fredagen den 18 maj 2007 - Förmiddagen.

Mobilen larmade klockan sju i morse också, precis som nästan alla mina lediga dagar. Borzko hade gått upp klockan fyra och åkt till jobbet. Jimmy hade gått upp klockan sex och åkt till jobbet. Jenny var inte hemma, hon sov hos Robin i natt. Jag gick upp, duschade, gjorde mig i ordning, och sen så åt jag frukost. Lite nyhetsläsning och bloggläsning blev det också.

 

Vid strax efter nio så gav jag mig iväg ut. Gick en promenad på lite drygt en timme. Jag gick till Hökarängen och sen tillbaka en annan väg mot Farsta, sen förbi Hökarängsbadet, och så hem. Fotograferade lite naturbilder på vägen också. Sol och moln om vartannat, lite blåsigt, men faktiskt ganska så varmt ute. Bra mycket skönare än i går i alla fall.

 

Jag hade egentligen tänkt vara ute och promenera lite längre. Men Jenny messade och frågade om vi skulle ses i stan vid tolvtiden. Hon var hos Robin där hon sov i natt, och han skulle iväg på sitt håll, och då tänkte hon att vi skulle ses i stan och promenera, fotografera, luncha, fika, prata, shoppa, med mera. Och det ville jag så klart gärna. Så vi ska ses vid Medborgarplatsen klockan tolv, och sen promenera in mot City.

 

Här kommer tolv fotografier från förmiddagens promenad. Bilderna är tagna med kameran i min nya mobiltelefon. Klicka på bilderna så blir de större.

                              

                        

                       


Kommentarer
Postat av: annebelle

Du ser ut att ha haft en fin promenad!

2007-05-18 @ 11:24:50
URL: http://annebelle.blogg.se
Postat av: Bim

---> Annebelle: Ja, det var det! :-) Och nu ska jag in till stan och träffa Jenny! Och det ska bli jättemysigt! :-D

2007-05-18 @ 11:27:00
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0