Dagens Dagbok - Fredagen den 25 maj 2007.

Åkte hem direkt efter jobbet. Ingen var hemma när jag kom hem i dag. Jag höll på som vanligt här hemma och fixade med lite allt möjligt. Och så varvade jag med datorstunder förstås.

 

Jenny kom hem från skolan vid tretiden. Hon duschade och gjorde sig i ordning. Sen så satt hon lite vid datorn. Och sen gick hon till Centrum för att uträtta några ärenden... (Hon skulle visst bland annat köpa Mors Dags-present till sin Mamma tror jag! ;-D För jag fick i alla fall inte följa med henne!)

 

Jimmy kom hem från jobbet vid halvfemtiden. Han duschade och gjorde sig i ordning då. Sen så åt vi tre middag tillsammans. I dag så blev det Pizza från Pizzerian för Jimmy. Hamburgare från McDonalds för Jenny. Och jag åt bara lite rester och hopplock från kylen.

 

Borzko kom hem från jobbet vid halvsextiden. Han hade trott att han skulle komma hem vid sjutiden, så därför så väntade vi inte på honom med middagen, men sen så blev det ändringar för honom, och så kom han hem redan vid halvsex. Han åt middag då, han åt som jag, bara rester och hopplock från kylen, och sen så duschade han och gjorde sig i ordning.

 

Jimmy och jag tog bilen en sväng till Centrum, och till Systembolaget. Köpte en platta öl och två vinflaskor. Sen så åkte vi hem igen.

 

Jennys pojkvän Robin kom hit vid halvsjutiden. Jag, Jenny och Robin gick in sväng till Centrum, och till Hemköp, och köpte glass, choklad, chips, och godis till kvällen. Jenny och Robin köpte grönsaker och dipp också.

 

Jimmy stack iväg strax efter sju. Han skulle hem till en före detta jobbarkompis och förfesta tillsammans med ett gäng till från McDonalds. Sen så skulle de in till stan och ut på krogen.

 

Jag, Borzko, Jenny, och Robin satte oss uppe i vardagsrummet vid åttatiden. Och så satte vi i gång en dvd-film. Det blev: "Spiderman 3". Vi tittade på den, och så åt vi en massa gott till. Den var två timmar och tjugo minuter lång, så den var slut vid halvelvatiden.

 

När filmen var slut så gick Borzko och la sig. Han var trött efter arbetsveckan, och han ska jobba lite extra i morgon också. Jenny och Robin tog en dusch, och sen så gick de in på Jennys rum för kvällen. Jag satt kvar i vardagsrummet och läste en hel del bloggar. Nu har jag flyttat ner till köket med datorn igen. Jag ska bara blogga det här, och sen så ska jag lägga mig och läsa min bok i stället.


Kommentarer
Postat av: Ahnna

Låter som en lugnt fredag/Ahnna

2007-05-25 @ 23:58:46
Postat av: Bim

---> Ahnna: Ja, den var lugn och skön. Precis vad jag behövde efter den här jobbiga veckan...

2007-05-26 @ 07:52:05
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Niclas

var spiderman bra? har inte lyckats sett den.
Det är en film jag vill se på bio och inte dvd...

2007-05-26 @ 08:17:09
URL: http://niclasp.blogspot.com/
Postat av: Bim

---> Niclas: Njae, sådär faktiskt... Jag kände mig nog lite besviken på den. Och vi tyckte nog ungefär likadant alla fyra som såg den. Jag har hört att den skulle vara så mycket bättre en ettan och tvåan. Men det tyckte jag inte. Den kändes som en repris av de andra på bara. Men det klart, den är säkert bättre på bio!

2007-05-26 @ 08:24:29
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Niclas

ja jag hört väldigt olika om den... måste ta mig i kragen och gå iväg och se den...

2007-05-26 @ 08:42:48
URL: http://niclasp.blogspot.com/
Postat av: Bim

---> Niclas: Ja, vi har också försökt att komma iväg och se den. Men eftersom vi aldrig lyckas komma iväg, så fick det bli hemma istället. Vi får väl jobba på att komma iväg och se "Pirates of the Caribbean" istället.

2007-05-26 @ 08:46:44
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0