Dagens Dagbok - Lördagen den 12 maj 2007

Mobilen larmade klockan halvsju i morse. Gick upp, duschade, gjorde mig i ordning, och sen så åt jag frukost. Alla övriga familjemedlemmar gick upp så småningom och genomgick sina morgonbestyr. Sen vid kvart i nio så var vi alla fyra klara och då så åkte vi iväg.

 

Vi tog Volvon, och Jimmy körde. Först så åkte vi till Örby och så hämtade vi upp min Mamma och massor med saker som de skulle ha ut till landet. Varken Mamma eller Pappa har körkort, så vi brukar hjälpa dem att köra ut grejer till deras landställe ibland. Vi packade in bland annat: sättpotatis, blommor, bensin, vin, med mera. Pappa hade redan åkt iväg ut till landet med buss och pendeltåg, han tyckte det var onödigt att vi skulle köra med två bilar bara för att han skulle få plats.

 

Sen så åkte vi till Willys i Tumba där vi handlade en massa mat och andra grejer. Och så åkte vi ut till landet efter det. Vi kom ut dit vid halvelvatiden, och Pappa hade precis kommit dit med bussen.

 

Vi packade upp alla grejer när vi kom fram. Och sen så tog vi en fika allihopa. Efter det så gick jag, Jenny, och Mamma ut på en promenad. Det var kallt ute, bara cirka åtta grader, mulet och grått, så det var inte särskilt skönt promenadväder. Men det var ändå mysigt att ta en promenad. Tyvärr så är det ju inte lika fint att fotografera när det inte är sol heller, men både Jenny och jag fotograferade en hel del ändå.

 

När vi kom tillbaka till huset igen så satt vi och pratade. Sen så satte Jimmy, Borzko, och Pappa igång med att grilla, medan jag, Jenny, och Mamma fixade resten av maten inne. Vid tvåtiden sen så åt vi sen lunch / tidig middag. Vi åt helgrillade fläskfiléer, potatisklyftor, ärtor/majs/paprika-blandning, tre olika creme fraiche-såser, bearnaisesås, fiberbaguetter, flera sorters kex, flera sorters ost, med mera. Jag, Jenny, och Jimmy drack läsk, och Borzko, Mamma, och Pappa drack rödvin. Tyvärr så glömde jag bort att köpa något vegetariskt alternativ till mig istället för fläskfilén, men det gick bra att äta ändå. Det var gott med bara potatis, grönsaker, och såser!

 

Efter maten så fikade vi. Till kaffet så åt vi min Mammas hemgjorda äppelpaj, och så vaniljsås till förstås. Sen så satt vi och pratade igen.

 

Vid halvfemtiden sen så åkte vi hem till stan igen. Mamma och Pappa stannade kvar på landet. Vid strax före halvsex så var vi hemma i Farsta igen. Jag, Jenny, och Jimmy satte oss då vid våra datorer, medans Borzko satte sig framför teven och tittade på ishockeysemifinalen mellan Sverige och Canada.

 

Sen vid halvsjutiden så stack Jimmy iväg. Han tog tunnelbanan in till stan. Där skulle han möta upp med några kompisar för att först grilla någonstans. Och efter det så skulle de ut på krogen.

 

Vid halvåttatiden så stack sen Jenny iväg. Hon skulle först till Hagsätra och möta upp med några kompisar. Sen så skulle de iväg på en fest.

 

Jag satt en stund och höll på lite med min nya mobil. Och så satt jag lite vid datorn.

 

Borzko gick iväg en sväng till Centrum och handlade lite chips, choklad, godis, och glass, till honom och mig.

 

Vid niotiden sen så satte sig jag och Borzko i vardagsrummet för att titta på Eurovision Song Contest. Vi åt och drack en massa gott till också. Och jag satt som vanligt med datorn i knäet och höll på med lite allt möjligt där.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0