Dagens Dagbok - Lördagen den 26 maj 2007 - Andra halvan av dagen.

Efter att jag hade ätit middag vid fyratiden så tog jag min dator och min bok med mig, och så flyttade jag upp till vardagsrummet. Vid femtiden så satte jag igång teven och TV6. Sen så lyssnade jag och tittade lite ibland också på "Rix FM Festival 2007". Många bra artister var med, så det var kul att lyssna och titta lite på.

 

Läste i min bok under tiden också. Och jag läste även så småningom ut den också. Recension på den finns i ett separat blogginlägg tidigare. Och givetvis så höll jag på med lite allt möjligt i datorn också.

 

Borzko kom hem från fotbollsmatchen vid sjutiden. Tyvärr så hade Hammarby förlorat. När han kom hem så satte han sig och höll på lite med sin nya GPS, och läste manualen.

 

Jimmy kom hem en kort stund vid halvåttatiden tillsammans med sina två kompisar Kristian och Jimi. De lämnade bara bilen, och sen så tog de tunnelbanan in mot stan. De skulle först hem till en kompis och förfesta, och sen så skulle de ut på krogen.

 

Vid åttatiden sen så blev det mer lyssnande och även tittande på teve. Borzko och jag tittade på "Sommarkrysset" på TV4. Under tiden så höll jag som vanligt på lite i datorn samtidigt. Och Borzko höll på och fixade med och läste om sin nya GPS.

 

Sen så lyssnade och tittade vi på "Sing a Long" på TV3. Och efter det så tittade vi på "Extra Extra", också på TV3. Och så blev det lite popcorn-ätande.

 

Nu så sitter vi och slötittar på en långfilm på TV3 som heter "Dude, where's my car". Jag vet egentligen inte varför vi tittar på den, för den är riktigt dålig. Men snart är den slut, och då blir det väl läggdags för oss båda två.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0