Dagens Dagbok - Lördagen den 26 maj 2007 - Första halvan av dagen.

I morse så ringde mobilen klockan halvsju. Jag brukar gå upp klockan sju, men i dag så gick jag upp en halvtimme tidigare. Både Borzko och Jenny skulle upp för att jobba, och då ville jag inte krocka med dem i badrummet. Jag tycker att det är så skönt att gå upp först, och vara ensam och för mig själv i en timme på morgonen.

 

Jag duschade och gjorde mig i ordning som vanligt. Och så var jag klar vid halvåttatiden. Fika, frukost, och nyhetsläsning i datorn blev det då.

 

Borzko gick upp klockan halvåtta. Han gjorde sig i ordning och sen så stack han iväg vid åttatiden för att jobba lite extra i dag.

 

Jenny gick upp klockan åtta. Hon duschade och gjorde sig i ordning, och åt frukost sen förstås. Robin gick upp vid kvart i nio. Sen så gick de båda iväg mot tunnelbanan samtidigt som jag gick iväg mot Solakuten.

 

Robin åkte hem till sig. Jenny åkte till McDonalds i Västberga för att jobba mellan tio och fyra i dag.

 

Jag solade min vanliga halvtimme. Och det var lika underbart skönt som alltid. När jag hade solat klart så hade jag väl egentligen tänkt ta mig en förmiddagspromenad, som jag nästan alltid brukar göra efter solningen på lördagsförmiddagar, men i dag hade jag absolut ingen lust att promenera, så jag struntade i det.

 

Jag gick till Torget och köpte sex olika sorters frukt och bär istället. (Se fotografi i tidigare inlägg i dag.) Och sen så gick jag hem. Sen höll jag på här en stund och fixade med lite allt möjligt här hemma. Och så varvade jag med lite datorstunder.

 

Jimmy vaknade och gick upp vid tolvtiden. Han åt frukost då, och jag åt lite lätt lunch och tog en fika. Sen så duschade han och gjorde sig i ordning.

 

När han var klar sen så tog vi bilen och åkte till Centrum. Först så var vi på OnOff och där köpte vi en GPS till Borzko. Han ska han den i lastbilen när han jobbar.

 

Sen så var vi på Torget där jag köpte två stora hängpetunior i amplar till Mamma som Mors Dags-present.

 

När vi var klara i Farsta Centrum så åkte vi direkt hem till min Mamma och Pappa i Örby. Där uppvaktade jag Mamma på Mors Dag en dag i förväg. Hon fick de två blommorna som jag köpte i dag, plus två flaskor rödvin som jag köpte i går.


   

image308


Vi satt där en stund och fikade och pratade. Sen så kramades vi hej då, och så körde Jimmy hem mig till Farsta igen. Jimmy åkte sen direkt iväg igen, den här gången till Hagsätra och hem till sin kompis Kristian.

 

Själv så tog jag min bok, och så satte jag mig i solen på uteplatsen och läste. Pratade lite med grannarna bredvid också.

 

Borzko kom hem från jobbet vid kvart över tre. Han bytte bara snabbt om från arbetskläder till vanliga kläder. Och så bytte han bil från lastbilen till Volvon. Sen så åkte han direkt iväg igen. Han åkte till Söderstadion för att se Hammarby spela fotboll klockan fyra.

 

Jenny slutade jobbet klockan fyra. Sen så åkte hon direkt in till stan för att träffa upp med Robin plus en massa andra kompisar. De skulle grilla i en park någonstans.

 

Jimmy åt middag hemma hos Kristian. Jenny skulle ju som sagt var grilla. Borzko skulle äta mat på Söderstadion. Så jag åt middag här hemma i min ensamhet vid fyratiden.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Nämen, du bor nog ungefär där MIN mamma bor, det va roligt att snubbla in på din blogg =0)

2007-05-26 @ 18:12:45
URL: http://hittavilse.blogg.se
Postat av: Bim

---> Anonym: Jaså!? Vad kul! ;-D Ska kolla in din blogg också.

2007-05-26 @ 18:14:44
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0