Dagens Dagbok - Lördagen den 5 maj 2007 - Andra halvan av dagen.

Vid halvtvåtiden så stack Borzko iväg med bilen bort till Farstahallen för att träna. Själv så gav jag mig iväg ut på en promenad. Jag gick i en ungefär en timme runt omkring i Farsta Det var ganska så soligt och fint, men det blåste rätt så mycket, och ganska så kall blåst var det också. Jag fotograferade en hel del, några av korten har jag lagt ut i ett tidigare inlägg. Köpte mig en glass på vägen också, i dag så blev det en Top Hat. På vägen hem så köpte jag med mig jordgubbar och vindruvor också.

 

Hemma igen vid strax efter halvtre. Satte mig då och läste i boken jag höll på med, och läste också ut den så småningom. Se recension i separat inlägg tidigare i dag. Borzko kom hem från gymmet vid halvfyratiden. Då satte han sig också och läste i sin bok.

 

Jenny kom hem från stan vid fyratiden. Hon hade varit med på Öppet Hus i skolan mellan tolv och två. Sen så hade hon varit och ätit på McDonalds med några kompisar från skolan.

 

Borzko och jag åt middag vid fyratiden. Jenny satt med oss, men hon åt bara jordgubbarna som jag hade köpt, eftersom hon hade ätit i stan. Satt och pratade en stund också. Jimmy kom inte hem till middagen, han åt i Hagsätra.

 

Efter middagen så duschade Jenny och gjorde sig i ordning. Hon satt lite vid datorn också. Borzko satt och läste. Jag satt vid datorn.

 

Vid halvsjutiden så stack Jenny iväg till tunnelbanan. Hon skulle möta upp med några gamla kompisar ifrån Hagsätra för att fira en av tjejernas födelsedag. De skulle sitta och grilla, äta, dricka, prata, mysa, och umgås i en park i stan.

 

Borzko och jag tog en sväng med bilen bort till Centrum vid sjutiden. Handlade en massa mejeriprodukter och lite andra grejer. Och så massor med lördagsgodis förstås!

 

Sen så blev det slötittande på teven från åttatiden. Först så kollade vi på "Pokerfejs" på TV4. Efter det så blev det "Sing A Long" på TV3. Och efter det "Extra Extra" också på TV3.

 

Jimmy kom hem en snabbis vid halvtiotiden. Han hade sina kompisar Kristian och Jimi med sig. Han skulle bara lämna bilen. Sen så tog de tunnelbanan in till stan för att gå på krogen. Jimmy skulle sen sova hemma hos Kristian i natt.

 

Vi tittade sen på en film på TV3 som hette "På Gränsen" (The Edge). Jenny kom hem från stan vid tolvtiden, och gjorde oss sällskap. Hon hade haft en trevlig kväll. Nu är filmen precis slut, och klockan är kvart i ett. Dags att göra sig i ordning och gå och lägga sig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0