Dagens Dagbok - Lördagen den 5 maj 2007 - Första halvan av dagen.

Mobilen larmade klockan sju i morse, precis som nästan alltid på mina lediga dagar. Jag gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Borzko gick upp klockan åtta och genomgick sina morgonrutiner. Sen så blev det frukost för oss båda två. För mig så blev det gröt och fika som vanligt. Kollade lite nyheter i datorn sen också.

 

Vid strax före nio så gick jag iväg till Centrum och till Solakuten, som öppnar klockan nio. Solade där en halvtimme som vanligt, och det var precis lika skönt som vanligt också.

 

När jag var klar vid strax över halvtio, så mötte jag upp med Jenny vid tunnelbanan, som kom hem från Robin. Jenny åt frukost när vi kom hem, och vi satt och pratade en stund. Efter det så duschade hon och gjorde sig i ordning.

 

Borzko och jag satte igång med att hjälpas åt med veckostädningen. Det här blev det gjort i dag: byte av handdukar, tvätt av handdukar, tvätt av kläder, dammsugning, torkning av golv, skurande av toalett och badrum, strykning av massor med kläder, m.m, m.m, m.m.

 

Jenny stack sen iväg igen vid strax före elva. Hon skulle till sin skola, Jensen Gymnasium Södra, och vara med och hjälpa till på Öppet Hus där.

 

Jimmy vaknade och gick upp vid elvatiden. När han åt frukost så åt jag en liten lätt lunch samtidigt och tog en fika. En pratstund med honom blev det då också. Sen så duschade han och gjorde sig i ordning. Och jag och Borzko fortsatte med veckostädningen.

 

Vid halvettiden så stack Jimmy iväg med bilen. Han skulle hem till sin kompis Kristian i Hagsätra. Vid ettiden sen så var Borzko och jag färdiga med all den nytta som vi hade bestämt oss för att göra i dag.


Kommentarer
Postat av: Millan

När kommer dina EFIT-bilder upp från igår? Det är så roligt att se din vardag i bilder! :-D

2007-05-05 @ 13:20:09
Postat av: Anonym

Vad mycket städning ni hinner med på en halv dag! Försöker bli inspirerad!! Har ni stor lägenhet?

2007-05-05 @ 13:27:44
URL: http://annebelle.blogg.se
Postat av: Bim

---> Millan: Menar du mina EFIT-bilder från i onsdags? I så fall så får du klicka på kategorin EFIT så finns de där! :-D

2007-05-05 @ 17:04:57
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Annebelle: Vi är nog ganska så effektiva båda två, när vi väl kommer igång. Tråkigt jobb ska man göra snabbt, så det är snabbt över! Lägenheten är på två plan, kommer inte exakt ihåg hur stor den är, strax under etthundra kvadratmeter tror jag.

2007-05-05 @ 17:06:05
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0