Dagens Dagbok - Måndagen den 14 maj 2007

Åkte hem direkt efter jobbet. Borzko var hemma när jag kom hem. Han hade haft sin lediga måndag i dag. Han ska egentligen alltid vara ledig på måndagar, eftersom han alltid har för mycket övertid. Men ibland så jobbar han måndagarna i alla fall. Fast i dag hade han i alla fall varit ledig. Han hade tagit hand om veckostädningen i dag när han var hemma.

 

När jag kom hem så höll jag på som vanligt och fixade med allt möjligt här hemma. Och så varvade jag med stunder vid datorn.

 

Jimmy kom hem från jobbet vid strax före halvfem. Då åt han, jag, och Borzko middag tillsammans. Sen efter middagen och en pratstund, så duschade Jimmy och gjorde sig i ordning.

 

Sen så stack vi alla tre iväg. Jimmy och jag skulle ut och testa min GPS i mobilen, och då passade vi på att skjutsa Borzko till jobbet för han skulle hämta hem sin lastbil tills i morgon.

 

Först så åkte vi till Årsta och släppte av Borzko på jobbet. Sen åkte vi runt lite och testade GPS:en. Vi fick till slut allt att fungera: kartor, navigering, röstvägledning, m.m.

 

Vi kom hem vid halvsjutiden igen. Jenny var hemma då. Hon hade köpt mig sig mat från McDonalds och precis ätit när vi kom hem. Borzko kom sen alldeles strax efteråt också hem.

 

Jag, Jenny, och Jimmy satte oss alla tre i köket med våra bärbara datorer. Vi höll som vanligt på med allt möjligt. Bland annat så gjorde jag om designen i min blogg. Borzko satt uppe i vardagsrummet och tittade på sport på teve.


Kommentarer
Postat av: Snurran

Bra att du fick allt att fungera nu! Då kan du aldrig mera köra vilse! ;-D

2007-05-14 @ 22:20:11
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, kul att allt funkar! Men jag kan nog i och för sig köra vilse ändå! ;-)

2007-05-14 @ 22:25:04
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Ahnna

Lite nytt här såg jag. Det är fint! Men måste bara säja att jag älskar Jennys sida ang layouten. Men din är fin också.

2007-05-15 @ 10:09:59
Postat av: Bim

---> Ahnna: Tack ska du ha! Ja, Jennys sida är jättefin! :-)

2007-05-15 @ 16:23:43
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0