Dagens Dagbok - Måndagen den 21 maj 2007.

Åkte hem direkt efter jobbet. Borzko var hemma när jag kom hem. Han hade haft sin lediga dag i dag, som han alltid ska ha på måndagar. Istället för att jobba åtta timmar i fem dagar på en fyrtiotimmarsvecka på ordinarie tid, så jobbar han tio timmar i fyra timmar på en fyrtiotimmarsvecka och så är han ledig på måndagar. Han hade gjort veckostädningen i dag, som han nästan alltid gör när han är ledig på måndagar.

 

När jag kom hem så höll jag på och fixade med lite allt möjligt här hemma som vanligt. Och så varvade jag med datorstunder förstås. Borzko satte sig och läste i sin bok en stund.

 

Jenny kom hem från skolan vid halvfemtiden. Hon satte sig vid köksbordet med sin dator då. Sen så satt vi där och höll på i våra datorer och pratade lite samtidigt.

 

Vid halvsextiden så kom Jimmy från jobbet. Han hade jobbat över i en timme i dag. Jenny hade lyckats övertala mig att få pizza till middag i dag. ;-) Så hon och Borzko delade på en pizza. Borzko åt en massa grönsaker till också. Jimmy åt upp en hel pizza och inga grönsaker. Själv så åt jag några kokta ägg och så en massa grönsaker till.

 

Efter middagen så åkte Borzko iväg till jobbet för att hämta hem sin lastbil inför morgondagen.

 

Jag, Jenny och Jimmy satt alla tre vid köksbordet med våra datorer en stund. Sen vid halvåttatiden så gick Jenny till Centrum och tog tunnelbanan hem till sin pojkvän Robin som bor vid Medborgarplatsen. Hon skulle även sova där i natt.

 

Jimmy stack iväg med bilen vid halvniotiden. Han skulle hämta upp sin kompis Kristian på hans jobb, och sen skulle han hem till honom en stund i Hagsätra.

 

Borzko fick strul med sin lastbil på vägen hem. Den tvärstannade så han fick ringa bärgningsbilen. Han fick åka tillbaka till jobbet och låna hem en annan lastbil. Vid tiotiden så var han i alla fall hemma igen.


Kommentarer
Postat av: Emma

Jag skulle värkligen vilja ha en familj som din;) Ni bråkar ju typ aldrig, eller har jag fel? :P I min familj är det därremot massa bråk hela tiden.. d:

2007-05-21 @ 22:26:15
Postat av: Bim

---> Emma: Jodå! Jag kan lova dig att vi bråkar vi också! Jag bråkar både med "gubben" och "ungarna" ibland! Så där hade du fel! ;-D Men vi är nog ganska så bra på att reda ut våra problem. Jag är sån som vill "prata ut" och analysera allt, så vi diskuterar väldigt mycket, och är öppna med varandra. Och jag tycker i och för sig att vi är en bra familj, och jag är stolt över den! :-D (Tråkigt om ni alltid har bråk i din familj... Du kan inte försöka att prata mer med dina föräldrar istället?)

2007-05-21 @ 22:31:43
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Snurran

Skönt att strulet med lastbilen hände nu och inte i morgon - precis när den var färdiglastad - tur i oturen! *kram*

2007-05-21 @ 22:37:12
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: katarina

du får aldrig sluta blogga ;) bara mer..

2007-05-22 @ 13:28:46
Postat av: Bim

---> Snurran: Den färdiglastade bilen tar han aldrig hem. Den står alltid kvar på firman. Han åker alltid hem med någon gammal liten lastbil.

2007-05-22 @ 15:32:58
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Bim

---> Katarina: Hahaha! Tack ska du ha! Det blir nog mer sen när jag har sommarlov och är ledig och har mer tid! ;-)

2007-05-22 @ 15:33:42
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0