Dagens Dagbok - Måndagen den 28 maj 2007.

Åkte hem direkt efter jobbet. Sen så höll jag på här hemma på eftermiddagen som jag nästan alltid gör. Pysslade, plockade, fixade, grejade, och pulade med lite allt möjligt och omöjligt här hemma. Och så varvade jag förstås med stunder vid datorn också.

 

Jenny kom hem från skolan vid fyratiden. Hon la sig direkt och läste i sin bok en stund när hon kom hem. Jimmy jobbade över i en timme i dag, så han kom hem från jobbet vid halvsextiden. Då åt vi tre middag tillsammans och så satt vi och pratade en stund vid köksbordet.

 

Efter middagen så duschade Jimmy och gjorde sig i ordning. Sen så satt han en stund på sitt rum vid datorn. Vid strax efter sju sen så stack han iväg med bilen. Han skulle hämta upp sin kompis Kristian på hans jobb, och sen så skulle de hem till honom i Hagsätra.

 

Jenny var på rummet större delen av kvällen. Hon pluggade en hel del, och så satt hon vid datorn förstås också en hel del.

 

Jag tillbringade det mesta av min kväll i kökssoffan som vanligt. Delade min tid mellan datorn och boken som jag håller på med: "Luftslottet som sprängdes" av Stieg Larsson.

 

Borzko kom hem från jobbet sent i dag, vid halvniotiden. Hans kväll blev väldigt kort. Han hann inte med så mycket mer än: middag, pratstund med mig och Jenny, och så dusch förstås. Sen var det dags för honom att sova.

 

En kvällsfika tog jag och Jenny när Borzko åt sin middag. Och en pratstund då förstås. Sen så gick Jenny och la sig tidigt för en gångs skull. Hon har haft några intensiva och jobbiga dagar på sistone, med alldeles för lite sömn.

 

-------------  

 

Läs gärna Jennys blogginlägg i dag! Jag tycker att det var mycket bra skrivet! :-)

 

-------------  

 

(Och i dag så är jag på plats nummer 47 på Blogg.se:s Mest Aktiva-lista!) ;-D

 

-------------  


Kommentarer
Postat av: Snurran

Stackars Borzko..firman sliter ut honom.. :-/

2007-05-28 @ 22:19:43
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Han är för snäll! Han kan inte säga Nej! :-/

2007-05-28 @ 22:22:55
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: MICAELA

Gillar din blogg och Jennys blogg jättemycket. :) önskar att jag också hade en sån relation till min mamma. :)

2007-05-29 @ 13:05:38
URL: http://snickasnela.blogg.se
Postat av: Bim

---> Michaela: Tack för berömmet om våra bloggar! Kul att du gillar dem! Och jag önskar att alla mammor/döttrar hade lika bra relation som vi har. Men det är ju ingenting som man får gratis. Båda måste jobba för det.

2007-05-29 @ 14:40:52
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0