Dagens Dagbok - Måndagen den 7 maj 2007

Åkte hem direkt efter jobbet i dag. Jenny var hemma när jag kom hem. Hon hade inte varit i skolan i dag, för hon mådde inte bra. Hon hade ont i huvudet, mådde lite illa, och kände sig svag och yr. Hon hade vilat och sovit större delen av dagen.

 

Jag höll på som vanligt här när jag kom hem, och fixade med lite allt möjligt här hemma. Varvade som vanligt med datorstunder också.

 

Jimmy kom hem från jobbet vid kvart i fem. Då åt han, jag och Jenny middag tillsammans. Sen så duschade Jimmy och gjorde sig i ordning.

 

Vid sextiden så gick vi bort till vår bostadsrättsförenings lokal och skrev nytt kontrakt på parkeringsplats. De ska göra om på vår parkering, och göra platserna större, och då försvinner vissa platser. Vi har ju tidigare haft två platser, en till min och Borzkos Volvo, och en till Jimmys Polo. Nu kommer vi tyvärr bara att få en plats per lägenhet.

 

När vi hade fixat det så stack Jimmy och jag iväg i hans bil. Han skulle göra en ombesiktning på sin bil, eftersom den fick två nerslag när han besiktigade den för ett par veckor sen. Det enda stället i Stockholmsområdet som har obokade ombesiktningstider på kvällstid är bilprovningen i Rissne/Sundbyberg, så därför åkte vi dit.

 

Det gick snabbt att köra dit, väntetiden på att få komma in var kort, ombesiktningen gick snabbt och bra, och hemvägen gick också fort. Så vi var hemma vid strax efter halvåtta igen.

 

Borzko hade kommit hem från jobbet vid sjutiden i dag. Middag, dusch, och sen ishockey-VM på teve, så blev hans kväll.

 

Jenny låg på sitt rum och tog det lugnt och vilade. Tittade lite på teve, och höll på lite i datorn gjorde hon också.

 

Jimmy satt på sitt rum med sin dator.

 

Jag satt som vanligt i köket med min dator, mycket nyhetsläsning och bloggläsning som vanligt.

 

Vid niotiden så satte vi oss alla fyra i vardagsrummet och tittade på "CSI NY" på Kanal 5.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0