Dagens Dagbok - Onsdagen den 2 maj 2007

Åkte hem direkt efter jobbet. Sen så höll jag på precis som vanligt här på eftermiddagen och fixade med lite allt möjligt här hemma, och så varvade jag med datorstunder.

 

Jimmy kom hem från sitt nya jobb vid femtiden. (Se separat inlägg om hans nya jobb.) Vi åt middag och satt och pratade om hans dag en stund. Sen så duschade han och gjorde sig i ordning.

 

Efter det så satt vi båda två med våra datorer vid köksbordet och höll på med lite allt möjligt, och pratade förstås också.

 

Borzko kom hem från jobbet vid sjutiden. Han åt middag och sen så duschade han och gjorde sig i ordning.

 

Vid åttatiden så stack Borzko och Jimmy iväg med båda bilarna. De åkte till bilverkstan som vi brukar anlita, i Huddinge. Där lämnade de av Jimmys bil, och så åkte de hem igen i Borzkos och min bil. Jimmy bil gick ju inte igenom besiktningen, så därför ska den fixas i morgon.

 

Nu väntar vi bara på att Jenny ska komma hem. Hon har först varit i skolan till klockan fem. Sen så åkte hon direkt till sitt jobb på McDonalds och jobbade mellan sex och nio. Nu sitter hon på bussen är på väg hem. Hon är väl hemma vid tjugo över tio ungefär.

 

(Nitton EFIT-kort från i dag kommer i morgon!)


Kommentarer
Postat av: Junitjej

Du försvann ur Mest Aktiva-listan... :(

2007-05-03 @ 06:28:01
URL: http://junitjej.blogg.se
Postat av: Bim

---> Junitjej: Ja, för att vara kvar på den listan så måste man tydligen vara väldigt aktiv! Och det varken hinner jag med eller orkar med nu när jag jobbar! ;-D

2007-05-03 @ 19:15:21
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0