Dagens Dagbok - Onsdagen den 23 maj 2007.

Åkte hem direkt efter jobbet. Höll på och fixade med lite allt möjligt en kort stund. Satte mig för ovanlighetens skull ingenting vid datorn när jag kom hem.

 

Jättefint väder här. Soligt och varmt, fast i och för sig ganska så blåsigt. Jag gick i alla fall ut och torkade av möblerna på vår lilla uteplats, och så satte jag mig med min bok och läste.

 

Men jag la ganska så snabbt undan boken, och så satt/låg jag och solade istället. Det var så skönt, så jag bara njöt.

 

Efter lite drygt en timme så tyckte jag att det fick räcka, och så gick jag in. Höll sen återigen på och fixade med lite allt möjligt här hemma. Och den här gången så varvade jag med datorstunder.

 

Vid femtiden så åt jag middag i min ensamhet. Jimmy brukar vara hemma vid halvfemtiden från jobbet. Men han svarade inte på mobilen, så jag visste inte när han skulle komma, så jag åt själv.


Vid halvsextiden så kom Jimmy hem. Han hade jobbat över i en timme. Och mobilen hade laddat ur, därför hade han inte kunnat svara, eller höra av sig.

 

Han åt middag då, och jag tog en fika och satt och pratade med honom. Sen så duschade han och gjorde sig i ordning.

 

Jenny åkte direkt från sin förmiddagsundervisning i skolan, till McDonalds för att jobba mellan 14.00 till 20.00. Och efter jobbet så åkte hon för att träffa Robin, och sova hos honom i natt.

 

Borzko kom hem från jobbet vid sjutiden. Direkt när han kom hem så satte han och Jimmy på våra nya skyltar på bilarna. Efter det så åt han middag, och sen så duschade han och gjorde sig i ordning.

 

Jimmy stack iväg med bilen vid halvniotiden. Han åkte och hämtade upp sin kompis Kristian på jobbet, och sen så åkte de hem till Kristian i Hagsätra.

 

Jag satt sen större delen av kvällen i köket med min dator som vanligt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0