Dagens Dagbok - Onsdagen den 9 maj 2007

Åkte hem direkt efter jobbet. Jenny var hemma när jag kom hem. Hon hade haft förmiddagsundervisning i dag. Sen hade hon varit hemma och fixat med lite allt möjligt, och även städat på sitt rum. Jag höll på som vanligt här på eftermiddagen och fixade med lite allt möjligt här hemma, och så varvade jag med datorstunder förstås.

 

Sen så kom Jimmy hem från jobbet vid halvfemtiden. Vi tre åt då middag tillsammans, och sen efter middagen så duschade Jimmy och gjorde sig i ordning.

 

Efter det så tog vi alla tre Jimmys bil till Centrum. Först så var vi på Phone House. Där beställde jag en ny mobil, en Nokia N95. Sen så gick vi till Expert. Där beställde Jenny en ny kamera, en Nikon D40. Efter det så gick vi till Clas Ohlsson. Där köpte jag en hållare till bilen att ha min nya mobiltelefon i när jag använder GPS-funktionen.

 

Efter det så gick vi till Farsta Speltjänst där jag hämtade ut ett paket med en restnoterad bok från Adlibris, Invasion av Dean Koontz. Sen så gick vi till Hemköp där jag hämtade ut ett paket med mitt Super Nintendo i som jag köpte på Tradera. Och Jenny hämtade ut ett paket från Veckorevyn. Efter det så var klockan sju och Centrum stängde, så då åkte vi hem igen.

 

(Se föregående inlägg med detaljer och bilder på shoppingen i dag).

 

Hemma igen strax efter sju. Borzko kom hem från jobbet strax efter. Han åt middag då, och sen så duschade han och gjorde sig i ordning. Jag, Jimmy, och Jenny satte oss i köket med våra bärbara datorer. Borzko satt också där hos oss. Sen så satt vi där alla fyra och höll på med allt möjligt i våra datorer, slötittade lite på teve, och pratade förstås.


Kommentarer
Postat av: Snurran

Lilla julafton idag?! ;-D Grattis! *kram*

2007-05-09 @ 22:21:36
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Hahaha! Ja, kanske det, kanske! ;-) Tack! :-D *Kram*

2007-05-09 @ 22:23:36
URL: http://bim.blogg.se
Postat av: Lari

hmm.. jag önskar att jag hade något bra svar till dig, men tyvärr så är jag inte så himla insatt i funktioner på olika kameror.. men hoppas att de andra två kan ge dig nån hjälp..

2007-05-10 @ 08:14:22
URL: http://webkocken.blogg.se/
Postat av: Bim

---> Lari: Okej! Tack för att du svarade i alla fall! :-)

2007-05-10 @ 16:15:56
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0