Dagens Dagbok - Söndagen den 13 maj 2007

Mobilen larmade klockan sju i morse som vanligt. Gick upp, duschade, och gjorde mig i ordning. Gröt och fika till frukost blev det sen, och lite nyhetsläsning i datorn under tiden. Borzko gick upp vid åttatiden och genomgick sina morgonbestyr. Jimmy sov och skulle sova lite längre i dag, han var ju ute och festade i går kväll/natt. Jenny festade ju också i går, med sina tjejkompisar, och sen så åkte hon hem till Robin och sov där, så hon var inte hemma.

 

Vid strax före nio så gick jag iväg till Centrum och till Solakuten. Väl där så solade jag en halvtimme som vanligt, och det var förstås lika skönt som vanligt. Ungefär samtidigt som jag hade solat färdigt, så kom Jenny med tunnelbanan hemifrån Robin, så vi fick sällskap hemåt.

 

Jenny åt frukost, sen så duschade hon och gjorde sig i ordning, och så hann hon med en stund vid datorn också. Sen så stack hon iväg mot Centrum och mot bussarna och tunnelbanan, för att åka iväg och jobba på McDonalds i dag mellan tolv och sju.

 

Borzko stack iväg med lastbilen, för att lämna igen den på jobbet, för han har en ledig dag i morgon. När han kom hem sen så höll han på och fixade lite här hemma. Bland annat så grejade han med inglasningen på övre balkongen, för den har kärvat så ett tag.

 

Jimmy vaknade och gick upp vid tolvtiden. Han åt frukost då, och Borzko och jag åt lite lätt lunch samtidigt. Sen så duschade Jimmy och gjorde sig i ordning.

 

Sen så satt Jimmy och jag och höll på och fixade lite med min nya mobil. Jag är ju lite petig när jag köper nya mobiler, och vill ju ha allting perfekt, så det är lite jobb när jag köper mig nya mobiler. Nu bytte jag ju från Sony Ericsson till Nokia, och då går det ju inte bara att överföra heller.

 

Vi gav oss sen iväg ut för att testa GPS:n i mobilen. Vi hade en hel del problem med att få den att fungera, men till slut så fungerade den för oss. I alla fall allt utom röstvägledningen. Vi fick inte någon ordning på den. Försökte att ringa till Nokias support, men den var tyvärr stängd. Så vi fick ge upp och ska försöka igen i morgon.

 

Borzko stack iväg vid tvåtiden. Först så skulle han tanka bilen, och även kolla upp den lite. Sen så skulle han på fotbollsmatch på Söderstadion, tillsammans med några kompisar, och se Hammarby spela. Och efter det så skulle han hem till sin Mamma på sitt sedvanliga söndagsbesök.

 

Vad Jimmy och jag höll på med mellan tre och fem det kan ni ju läsa i tidigare inlägg från i dag: "Drama på Lysviksgatan...".

 

En sväng till Centrum gjorde vi också. Jag köpte mig en mobilladdare till bilen på Kjell & Company.

 

Vid halvsjutiden så stack Jimmy iväg. Han skulle till Hagsätra för att möta upp med sina kompisar.

 

Jenny ringde klockan sju när hon slutade jobbet, och sa att hon skulle åka direkt hem till Robin, och sen sova där i natt.

 

Jag höll sen på resten av kvällen och fixade lite här hemma, och så satt jag förstås mycket vid datorn, och jag höll även på lite med nya mobilen.


Kommentarer
Postat av: Snurran

Skönt att allt hemma på gatan redde upp sig till sist iallafall! *kram*

2007-05-13 @ 22:01:39
URL: http://blogg.passagen.se/filijokus
Postat av: Bim

---> Snurran: Ja, det var en spännande eftermiddag! ;-D

2007-05-14 @ 16:54:24
URL: http://bim.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0